AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Workshop: Verbind generaties op de werkvloer

18 april 2024

workshopgeneratiesklein

Steeds vaker komt het voor dat je met drie of soms wel vier generaties samenwerkt en dan kan het best lastig zijn om leiding te geven aan al deze verschillende generaties. Collega’s lijken elkaar niet te begrijpen en ze hebben verschillende verwachtingen over werk en afspraken. Loop jij hier ook tegenaan? Kom dan naar onze workshop: Hoe verbind je de verschillende generaties op de werkvloer.

Wat leer je tijdens deze workshop?

We gaan in op de vier aanwezige generaties op de werkvloer, wat drijft en motiveert hen. Wat zijn de verschillende kenmerken van iedere generatie en welke eisen stellen ze aan samenwerken en leiderschap.

Het interactieve Generatiespel brengt niet alleen de overeenkomsten tussen de verschillende generaties in beeld maar maakt ook de verschillen bespreekbaar. Hierna komen vragen aan de orde zoals:

  • Wat vinden wij lastig in het samenwerken met andere generaties?
  • Wat kunnen wij leren van collega’s van andere generaties?
  • Wat gaan wij vanaf morgen anders doen nu we meer weten over diversiteit?

 

Aan het einde van de workshop ben je meer generatiebewust en heb je ervaren wat de verschillende wensen zijn ten aanzien van samenwerken en leervoorkeuren tussen de generaties zijn. De oudere generaties weten wat zij van de jongere generaties kunnen verwachten en omgekeerd hebben de jongere generaties inzicht in wat zij van de oudere generaties kunnen leren.

De workshop zit vol concrete voorbeelden en duidelijke adviezen wat wel en vooral wat niet te doen met de verschillende generaties. Deze workshop is geschikt voor HR-professionals of leidinggevenden.

Details

Datum: 18 april 2024

Tijd: 13.00  - 16.00 uur

Spreker: Marjolein Risseeuw

Kosten: Early Bird € 179,- per persoon t/m 25 maart. Vanaf 25 maart € 199,- per persoon (dit tarief is voor bedrijven die zijn aangesloten bij de cao reisbranche).

Voor bedrijven die niet zijn aangesloten bij de cao reisbranche: Early Bird € 269,- per persoon t/m 25 maart. Vanaf 25 maart € 299,- per persoon.

Deelnemers: Minimaal 10 deelnemers en maximaal 15 deelnemers.

Nog een andere collega aanmelden? Meld diegene dan aan met een ander emailadres (gebruik niet twee dezelfde)

Wie is Marjolein Risseeuw?

Marjolein is generatiedeskundige en verdiept zich al 15 jaar in leiderschap vanuit in eerste instantie man/vrouw perspectief en daarna vanuit generatieperspectief. Ze heeft onderzoek gedaan naar de generaties op de werkvloer en naar de eigenschappen die effectief zijn voor het leidinggeven aan de verschillende generaties. Ze is altijd op zoek naar de verborgen krachten van elke generatie op zich en naar het aanvullend leiderschap dat benodigd is om de generaties te laten samenwerken.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen over deze workshop? Neem dan contact op met barbara@reiswerk.nl

Meer evenementen

15 mei 2024

13:00 - 16:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: AI toepassen in je werk

Het is niet langer de vraag óf AI ons werk zal veranderen, maar hoe snel het ons werk be&i...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.