AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Workshop - Werkgeluk

21 september 2023

pexels vlad chean 2923156

Werkgeluk is een heel belangrijk onderwerp in elke organisatie, zo blijkt ook uit ons arbeidsmarktonderzoek. Meer dan 50% van de ondervraagden binnen de reisbranche gaf dit als belangrijkste HR-thema aan.

Wat leer je tijdens deze workshop?

“Fluitend naar je werk. Creëer meer werkgeluk.” In deze interactieve workshop krijg je handvatten om het werkgeluk van je medewerkers te vergroten. Wat is werkgeluk eigenlijk? En aan welke knoppen kun je draaien om ervoor te zorgen dat je medewerkers met veel plezier aan het werk zijn? Bij de workshop krijg je een beknopt werkboek waarin je alles wat je hoort en doet tijdens de workshop kunt verwerken, zodat je je persoonlijke inzichten en vervolgplannen om zelf aan de slag te gaan bij elkaar hebt.

Details

  • Datum: 21 september
  • Tijd: 14.00 - 17.00 uur 
  • Spreker: Inge van de Pol
  • Kosten: Early Bird €129,- p.p. tot 1 juli. Vanaf 1 juli €149,- p.p. Neem je iemand uit je organisatie mee? Dan krijgt diegene nog eens 10% korting!
  • Deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. 

Wie is Inge van de Pol?

Inge van de Pol, eigenaar van Bhappy@work, ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een positieve werkcultuur. Zij is (interim)adviseur en geeft trainingen op het gebied van werkgeluk en vitaliteit in teams en het werken aan je eigen werkgeluk.

''Na jaren werken in veel prachtige organisaties zag ik iedere keer weer collega’s vastlopen en/of ongelukkig worden. Dat prikkelde me. Zeker toen het mezelf ook overkwam. Ik werkte in een prachtige organisatie, met fijne collega’s en toch bleek dit niet de juiste werkplek voor mij. Wat zijn factoren die (werk)geluk beïnvloeden? Aan welke knoppen kun je draaien? In je rol als leidinggevende, of zelf…om je eigen werkgeluk positief te beïnvloeden.''

Meer evenementen

15 mei 2024

13:00 - 16:00

Storkstraat 24, Leusden

Workshop: AI toepassen in je werk

Het is niet langer de vraag óf AI ons werk zal veranderen, maar hoe snel het ons werk be&i...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.