Event:

Reiswerk Learning Event 2018

  • Datum 04-10-2018, 13:00 - 18:00
  • Locatie Golfbaan Naarderbos
    IJsselmeerweg 100 Naarden
  • Max aantal bezoekers 200

Are you ready for the next level? Want het thema voor dit jaar is "Innovative Learning in Disruptive Times"!

Reiswerk organiseert op 4 oktober 2018 een gamechanging learning event voor de reissector en het onderwijs waarbij innovatie centraal staat. Het is dé plek om met elkaar en van elkaar te leren, te netwerken, samenwerking op te zoeken en nieuwe inspiratie op te doen. Het event is exclusief toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en het onderwijs. See you there?!

Innovative Learning in Disruptive Times

Wat al lang is geschreven en besproken begint zich nu te manifesteren: ook binnen de travel industrie worden steeds meer organisaties en onderwijsinstellingen een netwerk van mensen, middelen en plaatsen. Wereldwijd leren mensen in toenemende mate online en overal. Werkruimten en klaslokalen lossen op en worden vervangen door nieuwe ruimteconcepten. Nieuwe technologische benaderingen zoals de Blockchain en Artificial Intelligence herdefiniëren de markt. We zien een toenemende flexibilisering van arbeid, waarbij er in teams steeds andere skills worden gevraagd. En waardoor de term samenwerking, eens beschouwd als denigrerend, nu de belichaming van hip is geworden. In een zeer snel veranderende wereld zijn innovatieve leervormen heel bepalend geworden voor bedrijfsleven en onderwijs. Deze veranderingen kunnen als een bedreiging of als een leerimpuls worden gezien, maar...

Hoe organiseer je dat dan? Hoe gaan we met deze veranderingen om? Welke leerconcepten zijn de juiste in disruptieve tijden? Is e-learning alles wat nodig is? Als de volledige overdracht van kennis online plaatsvindt, hoe verandert dat de leerervaring op de werkplek of wanneer mensen elkaar persoonlijk ontmoeten? Is een tegengestelde trend naar solide en praktische, concrete leerconcepten nodig - zonder technologie en elektronische communicatiemiddelen? 

Reiswerk neemt je mee langs deze vragen met enkele interessante sprekers, die in de komende maanden bekend gemaakt zullen worden. Schrijf je nu in voor het event middels het aanmeldformulier aan de rechterkant.


Het event is gratis toegankelijk, maar kent een maximaal aantal deelnemers. Vol = Vol!
Meer informatie of vragen over het event? Neem contact op met Miranda Wiltenburg via miranda@reiswerk.nl.

Houd deze eventpagina en Reiswerk's LinkedinTwitter en Facebook kanalen in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws rondom dit event!

Learning Innovation Award 2018

Ook dit jaar staat de Learning Innovation Award op de agenda van het Reiswerk Learning Event. 
Ben of ken jij een bedrijf of opleider met een baanbrekende succesformule of een inspirerend voorbeeld dat kenmerkend is voor innovatie op gebied van leren en kennisdeling in bedrijfsleven of onderwijs? Van Immersive Learning met VR, AR en Escape Rooms tot vernieuwende manieren van kennisoverdracht aan medewerkers en studenten? Meld ze vóór 1 juli 2018 aan voor de Learning Innovation Award 2018 middels het formulier op deze pagina: Reiswerk Learing Innovation Award.

Nominatie en Uitreiking

De drie genomineerden voor de Reiswerk Learning Innovation Award zullen in september bekend gemaakt worden. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op het Reiswerk Learning Event op 4 oktober 2018, en ontvangt een bedrag van € 1.000,- en ruime aandacht via alle kanalen van Reiswerk!

Meer informatie of vragen over de award? Neem contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.


 

Aanmelden Learning Innovation Award

Contactgegevens

Motivatie

Aanmelden Event

Reiswerk Nieuws

Afmelden Event

Waar heb jij een vraag over?