Event:

Reiswerk Learning Event 2018

  • Datum 04-10-2018, 13:00 - 18:00
  • Locatie Golfbaan Naarderbos
    IJsselmeerweg 100 Naarden
  • Max aantal bezoekers 200

Are you ready for the next level? Want het thema voor dit jaar is "Innovative Learning in Disruptive Times"!

Reiswerk organiseert op 4 oktober 2018 een gamechanging learning event voor de reissector en het onderwijs waarbij innovatie centraal staat. Het is dé plek om met elkaar en van elkaar te leren, te netwerken, samenwerking op te zoeken en nieuwe inspiratie op te doen. Het event is exclusief toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en het onderwijs. See you there?!

Innovative Learning in Disruptive Times

Wat al lang is geschreven en besproken begint zich nu te manifesteren: ook binnen de travel industrie worden steeds meer organisaties en onderwijsinstellingen een netwerk van mensen, middelen en plaatsen. Wereldwijd leren mensen in toenemende mate online en overal. Werkruimten en klaslokalen lossen op en worden vervangen door nieuwe ruimteconcepten. Nieuwe technologische benaderingen zoals Blockchain en Artificial Intelligence herdefiniëren de markt. We zien een toenemende flexibilisering van arbeid, waarbij er in teams steeds andere skills worden gevraagd. En waardoor de term samenwerking, eens beschouwd als denigrerend, nu de belichaming van hip is geworden. In een zeer snel veranderende wereld zijn innovatieve leervormen heel bepalend geworden voor bedrijfsleven en onderwijs. Deze veranderingen kunnen als een bedreiging of als een leerimpuls worden gezien...

Hoe organiseer je dat dan? Hoe gaan we met deze veranderingen om? Is e-learning alles wat nodig is? Als de volledige overdracht van kennis online plaatsvindt, hoe verandert dat de leerervaring op de werkplek of wanneer mensen elkaar persoonlijk ontmoeten? Reiswerk neemt je mee langs deze vragen met enkele interessante sprekers.

Sprekers Learning Event 2018

Virtual Reality als leeroplossing in bedrijfsleven & onderwijs!
Door Robin de Lange – Virtual Reality Learning Lab

Klanten, medewerkers, studenten… Je kunt voor iedereen een levensechte reiservaring en beleving creëren met een VR-bril. Want hoe ziet de locatie die je aanbied aan je klant er eigenlijk exact uit? Welke ervaringen biedt die ene specifieke excursie? En wat draagt het tonen van levensechte reiservaringen bij aan het aanbieden van vernieuwend onderwijs?

Robin de Lange is oprichter van het Virtual Reality Learning Lab en tevens PHD student en docent aan de Universiteit Leiden. In het Virtual Reality Learning Lab onderzoekt hij samen met zijn team hoe je Augmented & Virtual Reality in kunt zetten als leeroplossing. Naast een inspiratiesessie biedt Robin je gedurende het Learning Event de mogelijkheid om zelf te oefenen met VR-brillen en te ontdekken hoe deze techniek inzetbaar kan zijn binnen jouw reisbedrijf of onderwijsinstelling, nu en in de toekomst.

Een case van buiten: De Sanoma Academy! Leren om het leren? Of om te excelleren? 
Door Christopher Marks – Get your growt

Soms schieten we bij L&D nog wel eens ons doel voorbij. We richten ons al snel op de technologie, de werkvormen, de content en de laatste trends - terwijl het eigenlijk maar om één ding draait… resultaat. 

Christopher Marks is partner bij Get your growth. Hij helpt bedrijven communiceren vanuit een kernverhaal en weet de meest complexe onderwerpen te vertalen in helder Hollands. Storytelling vormt de kern van al het werk bij Get your growth. Zo ook bij Sanoma, waar zij verantwoordelijk zijn voor de strategie en uitvoer van L&D bij de Sanoma Academy.  

Christopher deelt de principes die de Sanoma Academy gebruikt om leren en ontwikkelen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de strategie van haar merken (NU.nl, Libelle, VIVA, Autoweek, LINDA, etc.). Een inspirerende en interactieve sessie waarin duidelijk wordt hoe Sanoma zich continu weet aan te passen aan deze snel veranderende wereld en welke invloed dit heeft op de ontwikkeling van de medewerkers.   

Innoveren = leren!
Annemiek van der Schaft – NHTV Breda / Radboud Universiteit Nijmegen
 
Reiswerk financiert onderzoek, zowel in het hbo-onderwijs als aan universiteiten. De behoefte in de reisbranche is daarbij leidend. In 2017 startte Annemiek van der Schaft met haar promotieonderzoek. Dit onderzoek richt zich op wat ingrijpende veranderingen (op de werkvloer) vragen van medewerkers. De link met het leerevent is snel gemaakt. Want veranderen en innoveren, dat is tenslotte ook leren!

Het onderzoek van Annemiek creëert inzicht in wat medewerkers meemaken in het proces van technologische vernieuwing in werk, welke momenten er toe doen en hoe medewerkers hun eigen veranderstrategie en reactie vormen. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen de wendbaarheid van organisaties én de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen de branche worden versterkt. Want vanuit echte interesse en begrip van hetgeen men in het hoofd en in het hart meemaakt, kun je als organisatie gaan sturen op een positieve veranderbijdrage van medewerkers in technologische vernieuwing.   

Aanmelden

Schrijf je nu in voor het event middels het aanmeldformulier aan de rechterkant. Het event is gratis toegankelijk, maar kent een maximaal aantal deelnemers. Vol = Vol!

Meer informatie of vragen over het event? Neem contact op met Miranda Wiltenburg via miranda@reiswerk.nl.

Innovative Learning Award 2018

Ook dit jaar staat de Innovative Learning Award op de agenda van het Reiswerk Learning Event. 
Ben of ken jij een bedrijf of opleider met een baanbrekende succesformule of een inspirerend voorbeeld dat kenmerkend is voor innovatie op gebied van leren en kennisdeling in bedrijfsleven of onderwijs? Van Immersive Learning met VR, AR en Escape Rooms tot vernieuwende manieren van kennisoverdracht aan medewerkers en studenten? Meld ze dan vóór 10 september 2018 aan voor de Innovative Learning Award 2018 middels het formulier op deze pagina: Reiswerk Innovative Learing Award.

Nominatie en Uitreiking

De drie genomineerden voor de Reiswerk Innovative Learning Award zullen in september bekend gemaakt worden. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op het Reiswerk Learning Event op 4 oktober 2018, en ontvangt een bedrag van € 1.000,- en ruime aandacht via alle kanalen van Reiswerk!

Meer informatie of vragen over de award? Neem contact op met Rian Verkooijen via rian@reiswerk.nl.

Houd deze eventpagina en Reiswerk's LinkedinTwitter en Facebook kanalen in de gaten voor meer informatie en het laatste nieuws rondom dit event en de award!

Aanmelden Innovative Learning Award

Contactgegevens

Motivatie

Privacybeleid*

Aanmelden Event

Privacybeleid*
Reiswerk Nieuws

Afmelden Event

Privacybeleid*

Waar heb jij een vraag over?