Travel Challenge - de bestemming

De Travel Challenge vindt 31 mei t/m 4 juni plaats in Spanje, en niet zomaar Spanje; Fuerteventura! Vijf dagen lang werken aan een business case op hét eiland dat het Caribisch gebied van Europa wordt genoemd. Paradijselijke stranden, turquoise water en kleine authentieke dorpjes vormen het decor van jouw werkveld.

ftv

Hier zul je je niet vervelen!

De Travel Challenge staat natuurlijk in het teken van de business case maar eerst iets meer informatie over de locatie: Op dit prachtige eiland voor de kust van Afrika geniet je van prachtige stranden, heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken, bezienswaardigheden en de ongerepte natuurgebieden. Waag je aan uitdagende watersporten of dompel je onder in eeuwen oude stadjes. Struin door knusse winkelstraatjes of ga op avontuur door het kilometerslange natuurgebied vol rotsen, natural pools en idyllische dorpjes.

ftv2

 Wist je dat…

  • Fuerteventura in de top 3 Europa's mooiste stranden staat?
  • Er op Fuerteventura jaarlijks de World Cup Windsurfing wordt gehouden? 
  • Het bijna nooit kouder wordt dan 15 graden op het eiland?
  • Het bijzondere landschap decor is van vele bekende films zoals Star Wars en Wonder Woman?
ftv3

Al enthousiast?

Zoals je ziet is Fuerteventura een prachtig en interessant eiland. Maar zoals elk land en elke staat, zijn er ook uitdagingen. Met 64 studenten van verschillende opleidingen onder leiding van vertegenwoordigers van reisorganisaties en experts, gaan we proberen om één van die uitdagingen te tackelen! Ben jij nu nóg enthousiaster geworden en wil je écht deelnemen aan de Travel Challenge? Stuur dan je motivatiefilmpje op naar de contactpersoon van jouw hogeschool of naar info@reiswerk.nl vóór 30 maart. Wie weet word jij uitgekozen!

Jennifer ging je voor

Hoe heeft Jennifer voor de vorige editie van de Travel Challenge ervaren?

''Het is een unieke kans en als je die aangeboden krijgt moet je die met beide handen aanpakken! Je leert jezelf kennen, andere kennen maar je leert ook de branche zelf goed kennen, waarin je uiteindelijk gaat werken. Daar biedt Reiswerk je een ontzettend grote gave kans voor! ''

Meer informatie?

Wil je meer algemene informatie over de Travel Challenge? Klik dan hier.

Wil je meer weten over het programma ter plaatse? Klik dan hier.