AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

werkgever

Ik ben een
werkgever

Op onze website vind je een schat aan informatie over alle aspecten van arbeidszaken binnen deze boeiende sector. Of het nu gaat om de cao reisbranche, ziekte & verzuim, de arbocatalogus, verlofregelingen of vitaliteitsprogramma's - je vindt hier alles wat je wilt weten om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen!

Reiswerk biedt oplossingen voor tal van arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken. Op onze website vind je alle informatie over diverse HR-aspecten waarmee je als werkgever te maken kunt krijgen. Van het opstellen van arbeidscontracten tot het aanpakken van ziekteverzuim, Reiswerk staat altijd paraat om je te ondersteunen. We zijn er om je te helpen navigeren door deze uitdagingen en om jouw organisatie te versterken met de juiste kennis en ondersteuning. 

Wist je dat we meerdere keren per jaar een HR-Expertmeeting organiseren over een actueel thema? Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Waarmee kunnen we jou
verder helpen?

Cao en arbeidsvoorwaarden

Alles weten over arbeidsvoorwaarden en de cao reisbranche?

Lees verder

Ziekte & Verzuim

Meer weten over het voorkomen of het begeleiden tijdens ziekte?

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.