AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Aanvragen NOW (7e periode) nu mogelijk

13 dec 2021

shutterstock 1647865666 klein.jpeg

Sinds het invoeren van de avondlockdown heeft de overheid ook de steunmaatregelen NOW en TVL opnieuw geactiveerd. Daaropvolgend is het vanaf vandaag weer mogelijk om de NOW aan te vragen voor de zevende periode. Dit betreft de periode november en december 2021. Aanvragen is mogelijk t/m 31 januari 2022.

Frank Radstake van de ANVR licht het verder toe. "De overheid vindt het belangrijk dat alleen werkgevers die de tegemoetkoming echt nodig hebben, van de regeling gebruik maken. En ondanks dat het opnieuw openstellen van de NOW vooral gekoppeld is aan het invoeren van de avondlockdown, komen reisondernemingen vanzelfsprekend nadrukkelijk in aanmerking voor de nieuwe NOW-ronde, er vanuit gaande dat er sprake is van voldoende omzetverlies (20%). Is je onderneming begonnen voor 1 januari 2019, dan geldt heel 2019 als referentieperiode. Bij het UWV vind je informatie over de referentieperiode, als je je reisonderneming later bent begonnen".

Bron: ANVR

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.