Module van de maand januari - Fotografie

04 jan 2024

Het nieuwe jaar is aangebroken, een heel nieuw jaar om nieuwe ervaringen te creëren én vast te leggen! Maar hoe leg je mooie momenten vast? In deze module van de maand leer je alles over fotografie.

fotografie.jpg

Persoonlijke ontwikkeling is meer dan alleen het verbeteren van werkgerelateerde vaardigheden. Het kan ook het aanleren van nieuwe vaardigheden zijn of het aangaan van persoonlijke uitdagingen. Het overkoepelende doel van persoonlijke ontwikkeling is vaak het vergroten van zelfinzicht, het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vinden van meer voldoening en vervulling. Misschien ontdek je wel een verborgen talent voor fotografie! 

In deze cursus bespreken we de belangrijkste basisbegrippen bij fotograferen, de typische kenmerken van digitale fotografie, de kenmerken van verschillende typen camera's en de instellingsmogelijkheden van een camera.

Daarnaast weet je hoe je rekening kunt houden met compositie, belichting en sluitertijd en weet je hoe je de volgende opnames kunt maken:

  • macro
  • opnames
  • portretten
  • mensen
  • dieren
  • natuur

 

Je volgt de cursus gratis op Travel College! Heb je nog geen account? Maak die dan gemakkelijk binnen 2 minuten aan. Het is gratis voor alle medewerkers in de reisbranche*. Let wel op; deze cursus is alleen in de maand januari beschikbaar.

*Indien aangesloten bij de cao reisbranche.

Start nu
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.