Maak kennis met de kwartaal leerlijn 'Corona, efficint en bewust thuiswerken' op Travel College

laptop 2562325 1.jpg

Het Coronavirus houdt ons inmiddels al een aantal weken in de greep en we werken massaal thuis. We zien dat veel van jullie inmiddels gebruikmaken van de mogelijkheid om gedurende deze tijd jezelf te ontwikkelen met behulp van ons online platform Travel College. En omdat we ons kunnen voorstellen dat juist in deze tijd meer behoefte is aan tips en tricks die aansluiten op de actualiteit, hebben we een nieuwe leerlijn ontwikkeld. Vanaf woensdag 1 april staat de leerlijn 'Corona, efficint en gezond thuiswerken' online!

Benieuwd wat deze leerlijn inhoudt? Lees hieronder welke modules hierin opgenomen zijn.

COVID 19 en het Coronavirus

In deze training lees je wat er tot nu toe bekend is over COVID-19 en het Coronavirus. Ook vertellen we je meer over de symptomen van de ziekte, hoe deze zich verspreid en hoe je verdere verspreiding kunt helpen voorkomen. Ben je opzoek naar meer informatie over het Coronavirus en de impact op jouw werk? Op onze website posten we regelmatig actuele artikelen.

Effectief online thuiswerken en de juiste zithouding

Je gezin is thuis maar je moet wel werken. Vaak is dit een keuze, maar nu kan het niet anders. Bijna iedereen worstelt met een juiste balans hierin. In het artikel tien tips om productief thuis te werken zetten we een aantal waardevolle tips op een rijtje. Maar als je dan thuiswerkt, hoe zorg je er dan voor dat je dit op de meest efficinte manier doet? In de e-learning Effectief online thuiswerken leer je hoe je je werkplek optimaal kunt inrichten, wat je kunt doen om in contact te blijven met je collega's en welke tools daarvoor handig zijn. Ook leer je handige toepassingen voor online vergaderen. Alles om ervoor te zorgen dat je van je huis ook een fijne werkplek kunt maken. En wil je na deze e-learning nog meer inzoomen op hoe je het beste kunt zitten achter je bureau of op je bank? Kijk dan zeker ook nog even naar de essential: de juiste zithouding.  

Videobellen met Zoom, Skype, Microsoft Teams en FaceTime

Thuiswerken maar toch online vergaderen en contact houden met je collega’s? Er zijn tal van mogelijkheden! Welk platform je gebruikt zal afhankelijk zijn van de organisatie waar je voor werkt en van je persoonlijke voorkeur. In deze leerlijn hebben we vier essentials opgenomen die uitleggen hoe de verschillende platformen werken. Daarnaast delen we een aantal handige tips.

Yoga voor beginners

We worden overspoeld met Coronanieuws en het houdt ons allemaal bezig. Dit brengt best wel wat stress met zich mee. Logisch, maar niet meer nodig! Met de cursus yoga voor beginners leer je je geest, je gevoel en je lichaam te beheersen. Deze cursus voor beginners bestaat uit 3 yoga-series: om de dag goed te beginnen, om je flexibiliteit te verbeteren en om een goede houding (rug, nek en schouders) te krijgen. Je leert de basis houdingen te beheersen en je krijgt tips om goed van start te gaan.

Vragen of suggesties?

Travel College biedt een mooie perfecte basis voor de ontwikkeling van medewerkers in de reisbranche! Zeker in deze tijd! Heb je vragen? Of wellicht wel suggesties? Neem dan contact met ons op via info@reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.