Meedenken over examinering voor het toeristisch mbo-onderwijs

21 mrt 2019

Lijkt het je leuk en waardevol om mee te denken over de examinering voor het toeristisch mbo-onderwijs? Lees dan gauw verder.

Examenwerk is een examenleverancier voor het mbo-onderwijs en heeft een ruim aanbod aan beroepsgerichte beoordelings- en exameninstrumenten. Zo ook voor onze sector.

Reiswerk is intensief betrokken bij de werkzaamheden Examenwerk en neemt onder meer ook deel in het bestuur. Voor meer informatie over Examenwerk zie ook: https://examenwerk.nl/.

Vacature Ontwikkelnetwerk Reizen & Recreatie

Examenwerk zoekt met enige regelmaat mensen die graag willen meedenken over de examinering voor het toeristisch mbo-onderwijs. Zo is er op dit moment een vacature voor het Ontwikkelnetwerk Reizen & Recreatie vacant. En dit delen we via reiswerk.nl graag met je. Dat doen we omdat het heel waardevol is wanneer er enthousiaste mensen uit onze branche deel mee willen denken over de totstandkoming van examens.


Examenwerk zoekt jou!

Heb jij ervaring met en kennis van de opleidingen binnen de Reizen en recreatiebranche en wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van kwalitatief goede beroepsgerichte examens? Dan is Examenwerk op zoek naar jou! In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen van beroepsgerichte beoordelings- en exameninstrumenten.

Wie ben jij

• Je bent bekend met het mbo-onderwijs.
• Je hebt kennis van beroepsgericht opleiden.
• Je beschikt over vakinhoudelijke kennis van de kwalificaties.
• Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat biedt Examenwerk

• Een passende vergoeding.
• Een flexibele functie, die goed te combineren is met een andere baan (aantal uren in overleg).
• Je vormt een onderdeel van de ontwikkelnetwerk Reizen en Recreatie met deskundige ontwikkelaars uit onderwijs en bedrijfsleven.  

Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Examenwerk, via info@examenwerk.nl (contactpersoon Odyl Moret). Of neem voor meer informatie contact op met Miranda Wiltenburg, projectmanager bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl. Zie ook: https://examenwerk.nl/over-examenwerk/werken-bij/.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.