Werk je in de reisbranche? Vul dan het imago-onderzoek in! Meer informatie.

Module van de maand: Rouw op de werkvloer

01 jun 2023

Rouw, een complex onderwerp. In het privé leven, maar zeker op de werkvloer. Hoe ga je om met een collega in rouw of rouw je misschien zelf?

rouwverlof

Omgaan met rouw op de werkvloer kan best een uitdaging zijn. Het is namelijk een complex proces dat invloed kan hebben op het welzijn van je collega. Daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in het rouwproces om zo je collega beter te leren begrijpen.

Het begint allemaal met het erkennen van rouw als een legitieme emotie die invloed kan hebben op het functioneren van je collega. Door open en empathisch te communiceren met de getroffen persoon kun je helpen de pijn en het verdriet te verzachten.

Marinka de Groot, rouw- en verliesbegeleider, geeft je inzichten en handige tips in dit korte on-demand webinar. Hoe kan je als collega omgaan met verlies? Wat is de impact van rouw? En hoe kan jij het verschil maken? In dit webinar krijg je inzicht in rouw en praktische handvatten aangereikt.

Start nu

Let op! Dit webinar is alleen beschikbaar in de maand juni. Werk jij in de reisbranche en heb je nog geen account op Travel College? Je maakt hem simpel en gratis in 5 minuten aan!

 

Ben jij HR-professional en wil jij je verder verdiepen in dit onderwerp? Op 20 juni organiseren wij de HR-Expertmeeting over rouw op de werkvloer. Meer informatie en inschrijven? Klik hier.

Geschreven door:

947152 114753655399290 1101870463 n
Melissa Bruins
Marketing & Communicatie Manager
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.