Nieuwe cursus in Travel College Zakelijk Duits

21 feb 2019

Binnen het online leerplatform Travel College is enorm veel vraag naar taaltrainingen. De trainingen Zakelijk Engels en Nederlands staan dan ook in de top 5 van meest gevolgde trainingen. Ook blijkt er veel vraag te zijn naar een cursus Zakelijk Duits. Deze cursus bieden we vanaf nu dan ook aan op Travel College. 

In deze cursus leer je de belangrijkste zakelijk termen en uitdrukkingen, zodat je je goed kunt voorbereiden op een zakelijk Duits gesprek. De cursus zit vol praktische tips, die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Wel zo handig. Direct aan de slag? Meld je aan via www.travelcollege.nl en kijk bij de e-learnings. Viel Spa beim Lernen!

Travel College - Ht gratis online leerplatform voor reisprofessionals!

Eind 2018 heeft Reiswerk het online leerplatform Travel College gelanceerd. Hier kunnen alle medewerkers uit de reisbranche gratis deelnemen aan online (micro)cursussen en webinars. Inzet op persoonlijke en professionele ontwikkeling staat binnen Travel College voorop!

De voordelen van online leren

Als gevolg van alle digitale ontwikkelingen leren we steeds meer online. En dat is wel zo praktisch, want online leren kun je doen waar en wanneer je maar wilt. Zo leer je snel en op een efficinte manier meer over een specifiek thema. Of je leert jezelf in korte tijd nieuwe vaardigheden aan. 

Leren door middel van cursussen en webinars 

Binnen Travel College kun je kiezen uit de volgende online leeroplossingen: 

E-learning cursussen
Dit zijn interactieve cursussen over een specifiek thema, voor medewerkers die de tijd hebben om intensief te leren. Aan de hand van verschillende hoofdstukken loop je het betreffende thema door. Je maakt oefeningen, bekijkt ondersteunende video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk. Na afronding ontvang je een certificaat.

2) Webinars
Een expert vertelt in 30 minuten over de highlights van een bepaald thema. Heb je na afloop een vraag, dan mag je die per e-mail toesturen. Een webinar kun je bekijken waar en wanneer het jou uitkomt.

3) Essentials / micro-cursussen
Met micro-cursussen leer je binnen enkele minuten de essentie van een bepaald onderwerp. Iedere essential kan tekst, video’s, links, bestanden en contactgegevens van een expert bevatten. 

Heb je verder nog vragen?

Je kunt ze stellen aan Miranda Wiltenburg, projectmanager bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl.
Veel leerplezier!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.