AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Creëer een sterk en succesvol team door middel van culturele diversiteit!

11 apr 2022

Het College voor de Rechten van de Mens krijgt vrijwel dagelijks klachten binnen over discriminatie op het werk. In de korte essential ‘Omgaan met discriminatie’ leer je hier in een paar minuten tijd meer over. Vaak komt discriminatie voort uit culturele verschillen. Maar hoe buig je die culturele verschillen binnen jouw team nu om naar iets positiefs? Naar een sterk en succesvol team? De e-learning ‘Culturele diversiteit’ helpt je hierbij!

achievement 3426398 1280

Culturele diversiteit is alles waarin collega’s binnen een team van elkaar verschillen op basis van hun culturele achtergrond. Succesvolle organisaties hebben vaak een divers personeelsbestand. De teams vormen hierdoor een goede afspiegeling van de samenleving en de markt, waardoor zij een grotere groep mensen kunnen bereiken. Dit leidt uiteindelijk weer tot een hogere omzet. Daarnaast zijn diverse teams innovatiever doordat ze meer en creatievere ideeën hebben. Kortom, genoeg redenen om jouw eigen team eens onder de loep te nemen!

Hoe divers is jouw team en organisatie? Lopen jullie tegen problemen aan door de diversiteit in het team? Weten jullie hoe je binnen het team intercultureel kunt communiceren? In de e-learning ‘Culturele diversiteit’ komen begrippen als inclusie, culturele normen en waarden, interculturele sensitiviteit en communicatie uitgebreid aan bod. Verschillende filmpjes en leuke testen ondersteunen hierbij.

Ga snel aan de slag met deze interactieve e-learning op Travel College, te vinden in de leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, dé online opleider voor professionals.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.