Reiswerk draagt bij aan de Powered By wedstrijden voor mbo studenten

28 feb 2023

Op 21 en 22 maart is Reiswerk aanwezig op de Powered By wedstrijden van Skills Heroes (vroeger Toermismebokaal). Niet alleen zijn wij betrokken bij de organisatie van het event, ook zullen Sandra, Esther en Melissa tijdens de finale onderdeel zijn van de jury.

sh_poweredby_poster.png

De Powered By wedstrijden zijn vak wedstrijden voor mbo studenten. De voorrondes en de kwalificatiewedstrijden zijn de afgelopen maanden op de mbo-scholen gestreden. De winnende teams van verschillende scholen zullen op 21 en 22 maart in de finale strijden om de felbegeerde titel ‘Skills Heroes Travel’.

Praktijkopdracht van bestaande touroperator

Om de beste van Nederland te worden werken de teams op 21 maart een praktijkopdracht uit van een bestaande touroperator. De studenten moeten een arrangement samenstellen aan de hand van een aantal criteria waaronder duurzaamheid, actualiteit en budget.

Aan het einde van de dag worden alle opdrachten ingeleverd. De opdrachten worden beoordeeld door een jury bestaande uit medewerkers van het onderwijs, afgevaardigden uit de reisbranche en het team van Reiswerk.

Presentaties en winnaars

Op de 22 maart presenteren de studenten hun arrangement aan de jury. Terwijl de jury overlegt en een winnaar uitkiest, vinden er verschillende workshops plaats. Rollenspellen van verschillende praktijkvoorbeelden zullen niet ontbreken. Alles om de student goed te voor te bereiden op het te betreden werkveld!

Aan het einde van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. Benieuwd naar de uitkomst? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media. Wij houden je op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.