Einde leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’

Ben jij de afgelopen weken aan de slag gegaan met de leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’? Heb jij je ondergedompeld in de thema’s sociale veiligheid, intimidatie op de werkvloer, discriminatie en culturele diversiteit? Heb je de podcast al geluisterd over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer? Of…ben je dit alles nog van plan?? Wacht dan niet te lang! Deze leerlijn is nog tot 1 juni 2022 beschikbaar op Travel College.

007.jpg

Heb je bovengenoemde modules al gevolgd? Verdiep je dan nog snel in de e-learning ‘Diversiteit en Inclusie’, om van jouw organisatie een meer diverse en inclusieve werkplek te maken waar iedereen zich thuis voelt. Neem door middel van praktische opdrachten jouw eigen organisatie onder de loep en kijk of er verbeterpunten zijn. Inclusiviteit begint bij jezelf, dus start vandaag nog!

Staat jouw organisatie al als een huis? Voelt iedereen zich veilig? Ga dan eens als team aan de slag met een we-learning! Binnen de leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’ vind je twee we-learnings over ‘Samen werken aan integriteit’ en ‘Samen werken aan samenwerken’. In een we-learning kun je samen met een collega óf met je hele team een online module volgen. Door middel van gezamenlijke opdrachten kom je als team tot de kern van het onderwerp en zoek je meteen naar oplossingen voor jullie eigen organisatie. Een mooi moment om weer eens met zijn allen om tafel te gaan!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, dé online opleider voor professionals, en is nog tot 1 juni 2022 te volgen. Log dus snel in op Travel College of maak meteen een gratis account aan om deze leerlijn nog te kunnen volgen!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.