Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Trainingsmogelijkheden via het STAP-budget

22 feb 2022

pexels kaushal moradiya 2781195 3.jpg

Eerder deze maand hebben we jou geïnformeerd over het STAP-budget. Deze subsidie van € 1000,- kan je vanaf 1 maart aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Door het volgen van scholing, houd je regie over de ontwikkeling van je eigen loopbaan. Hierbij informeren wij jou graag over een aantal trainingsmogelijkheden die je met jouw STAP-budget kan volgen bij onze partner SkillsTown.

Trainingsmogelijkheden

Sales- of Accountmanager: word een hunter!
Een goede reisspecialist moet niet alleen de ins en outs van een reisproduct kennen, maar zich ook maximaal kunnen verplaatsen in de klant. Hoe haal je klanten binnen vanuit deze klantfocus? Hoe zet je marketingkansen om in concrete conversie? En met welke onderhandelingsvaardigheden weet je tevreden en terugkerende klanten aan je te binden? Een opleiding die zich onder andere richt op klantfocus en klantenbinding. Lees meer!

Word een Online Learning Expert
De stormachtige groei van online leren zet de wereld van Learning & Development compleet op zijn kop. Wat heb je nodig voor de succesvolle lancering van een online leerplatform? En hoe krijg je medewerkers hiermee in de leerstand? Een training welke gericht is op HR(D)- en learning professionals die online leren in organisaties naar een hoger plan willen brengen. Lees meer!

Word een topmanager
Door de corona crisis en de instroom van nieuwe generaties op de werkvloer is de rol van managers radicaal veranderd. Hoe kun je talenten aantrekken, goed onboarden, ontwikkelen en behouden? Hoe kun je effectief hybride leidinggeven? Wat kun je doen om je mensen mentaal en fysiek vitaal te houden? Hoe haal je het beste uit jezelf en je team om zo de organisatiedoelstellingen te behalen? Ga in deze opleiding opzoek naar je leiderschapsstijl, leer vanuit hier de talenten in jouw team te herkennen en te coachen om het beste uit je team te halen. Lees meer!

iMBA-start: leadership & business strategy
Deze Engelstalige online individual MBA (iMBA) is de ideale opstap om kennis te maken met een MBA, de gerenommeerde opleiding voor managers en leidinggevenden. De iMBA combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken. Lees meer!

Hoe werkt het?

Inschrijven kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Kies de training die jij wilt volgen en vul alle gegevens in. Nadat je jezelf hebt ingeschreven ontvang je een aanmeldbewijs van SkillsTown. Dit aanmeldbewijs kan je vanaf 1 maart 2022 aanleveren bij het STAP-portaal van het UWV met je DigiD. Let op; er wordt een grote drukte verwacht qua aanmeldingen dus zorg dat je op 1 maart om 10h00 klaar zit om je aan te melden zodat je subsidie niet verloopt. Voldoe je aan alle voorwaarden? Dan krijg je via het UWV goedkeuring. Het UWV geeft dit vervolgens door aan SkillsTown en jij krijgt via SkillsTown toegang tot de gekozen training. Houd hiervoor je e-mail in de gaten!  
 

Voorwaarden voor deelname

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je bent tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd;
  • Je werkt in loondienst, bent ondernemer of hebt momenteel geen werk;
  • Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen;
  • Je scholing start binnen 3 maanden na de aanvraagtermijn;
  • Je hebt dit jaar nog niet eerder het STAP-budget toegekend gekregen.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Kijk dan vooral nog eens naar ons nieuwsbericht: Het STAP-budget; jaarlijks een bijdrage van € 1000,- voor scholing & ontwikkeling. Of neem contact met ons op via info@reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.