travelcollege1

Travel college

Travel College

Travel College is hét online leerplatform van Reiswerk waar reismedewerkers gratis gebruik van kunnen maken. Travel College heeft verschillende online leeroplossingen. Heb je ideeën? Laat het ons weten!

De reiswereld is continu in beweging en heeft te maken met veel veranderingen. Kijk alleen al naar de veranderingen op digitaal gebied, waarin online marketing, e-commerce en data een belangrijke rol spelen. Het belang van leren is groter dan ooit. Met Travel College is het voor medewerkers gemakkelijker om zichzelf te blijven ontwikkelen, en daar plukt uiteindelijk iedereen in de reiswereld de vruchten van.

Bij online leren onthoud je tot wel zes keer zoveel ten opzichte van klassikaal leren en dat zelfs in de helft van de tijd! Daarnaast is het voordeel ook, dat een medewerker in overleg met de werkgever zelf bepaalt wanneer, waar en in welk tempo hij of zij leert. En dit heeft een positieve impact op zowel de leercultuur als het (bedrijfs)resultaat! Online leren is daardoor, zowel voor de medewerker als het bedrijf, een van de meest effectieve leervormen.

Focus op hard skills en soft skills

Uiteraard zijn zowel hard skills als soft skills belangrijk. Hard skills geven je vakinhoudelijke kennis over een bepaald onderwerp of een belangrijke ontwikkeling. En het zijn de soft skills die je juist nodig hebt om je hard skills succesvol in te zetten. Soft skills zijn namelijk dé sleutel tot het opbouwen van relaties en een netwerk, het verwerven van zichtbaarheid en het creëren van meer doorgroeimogelijkheden. Genoeg reden dus om ervoor te zorgen dat we ons in het leeraanbod van Travel College voldoende cursussen aanbieden voor de ontwikkeling van zowel hard skills als soft skills.   

Bekijk hier het actuele cursusaanbod in Travel College. 

Gratis registeren

Ben je een medewerker in de reisbranche? Dan kun je na je registratie gratis starten met online leren, waar en wanneer je maar wilt. Dus ga direct aan de slag!

Ga aan de slag op Travel College

Online leeroplossingen

We leren steeds meer online. En dat is wel zo praktisch, want online leren kun je doen waar en wanneer je maar wilt. ...

Lees verder

Samenwerking met partners

Omdat we jou willen blijven voorzien van de meeste interessante learnings die bijdragen aan jouw ontwikkeling zijn sa...

Lees verder

Travel College Students

Door de samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven binnen Travel College Students, spelen we op een innovatieve mani...

Lees verder
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.