travelcollege1.jpg

Travel College

Travel College

Travel College is hét online leerplatform voor reisprofessionals waar zij gratis toegang tot hebben. Hier vind je relevante e-Learnings, podcasts, webinars, scans, en veel meer. Ontwikkel zowel je soft skills als je hard skills!

Welkom in de dynamische reisbranche, waar innovatie centraal staat. In de reiswereld worden nieuwe ontwikkelingen razendsnel omarmd en evolueren de vereiste kennis en vaardigheden voortdurend. Nu, meer dan ooit, is het cruciaal om jezelf te blijven ontwikkelen. En daarvoor is er één perfecte oplossing: Travel College!

Binnen dit platform vind je een schat aan mogelijkheden, waaronder scans, e-Learnings, webinars, podcasts en nog veel meer. Of je nu wilt leren hoe je professioneel telefoongesprekken voert, je marketingvaardigheden wilt verfijnen, talen wilt beheersen of zelfs alles wilt weten over ChatGPT, Travel College biedt het allemaal. Hier kun je jezelf transformeren tot een echte professional in jouw vakgebied en je expertise altijd up-to-date houden.

Alle medewerkers in de reisbranche kunnen een gratis account aanmaken op Travel College, waardoor je binnen 5 minuten al meteen kunt starten!*

*Indien aangesloten bij de cao reisbranche.

Start meteen

Focus op kennis én vaardigheden

In de reisbranche is het belangrijk om zowel vakinhoudelijke kennis (hard skills) als sociale vaardigheden (soft skills) te hebben. Hard skills voorzien je van essentiële kennis over specifieke onderwerpen en trends, terwijl soft skills juist de sleutel zijn tot het opbouwen van waardevolle relaties, het vergroten van je persoonlijke zichtbaarheid en het creëren van kansen om te groeien in je carrière.

Een voorbeeld hiervan is hoe een reisadviseur met uitstekende hard skills precies weet welke bestemmingen trending zijn en hoe ze complexe reisroutes kunnen samenstellen. Echter, het zijn de soft skills van deze adviseur, zoals empathie, communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid, die ervoor zorgen dat klanten zich begrepen voelen en vertrouwen hebben in het advies dat ze krijgen.

Met Travel College kun je zowel jouw soft skills als je hard skills ontwikkelen. Benieuwd naar ons actuele cursusaanbod? Klik hier.

Gratis leren en ontwikkelen

Als je werkzaam bent in de reisbranche, hebben wij goed nieuws voor jou! Na een snelle en eenvoudige registratie kan je direct gratis starten met online leren op Travel College. Zo kan je waar en wanneer het jou uitkomt werken aan het ontwikkelen van je vaardigheden en kennis. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag!

Benieuwd hoe het precies werkt? Bekijk de video hiernaast.

Ga aan de slag op Travel College

Samenwerken voor een actueel aanbod

Wij vinden het belangrijk dat het aanbod van Travel College voldoet aan de wensen van de reisprofessional, en inspeelt op de actualiteit. Onze samenwerkingen met bijvoorbeeld SkillsTown en e-Acadamy van Thuiswinkel.org maken het mogelijk om maandelijks nieuwe learnings toe te voegen aan het platform.

Het aanbod is relevant voor de reisbranche en in enkele gevallen zelfs specifiek voor de reisbranche gemaakt! We zijn altijd op zoek naar waardevolle samenwerkingen, dus heb jij een goed idee? Laat het ons weten.

Travel College Students

Door de samenwerking van onderwijs en bedrijfsleven binnen Travel College Students, spelen we op een innovatieve mani...

Lees verder
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.