Travel Talent Event

Vakantiebeurs 2023

12 januari 09:00

Koop je tickets
13-06-002-jaa-vkb-2023-homepage-header-nl-2000x350px-v2.jpg

Save the date!

Speciaal voor laatstejaarsstudenten van het HBO organiseren wij op 12 januari 2023, samen met de Vakantiebeurs en BUas, het Travel Talent Event.

Ben jij een eindejaarsstudent en wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt? Dan moet je hierbij zijn! Neem deel aan de verschillende sessies en kom erachter welke functies, vakgebieden en mogelijkheden er zijn in de reisbranche.

Volg de sessies van het Travel Talent Event en je ontvangt na afloop een ticket voor gratis toegang tot de Vakantiebeurs.

 

Programma

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van een mooi programma. Het definitieve programma wordt in november bekendgemaakt, houd de website en social media in de gaten!

 

Speciaal studententarief

Onderwijsinstellingen profiteren van het speciale studententarief van €8. De korting is alleen geldig op donderdag 12 januari 2023. Extra begeleiders/docenten kunnen zich ook aanmelden voor het speciale tarief van €8.

Ben je een MBO-student? Dan ben je natuurlijk ook welkom op donderdag 12 januari op de Vakantiebeurs. Je kunt je ook voor het speciale tarief van €8 aanmelden. Het inhoudelijke programma is echter alleen gericht op hbo-studenten.

 

BUAS
Forest
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.