Inzicht in gedrag en motivatie met de Reiswerk Profiel Analyse

Reiswerk bestaat 20 jaar. En wie jarig is viert feest! We vieren onze verjaardag helemaal in Reiswerk style en dat betekent dat we een speciaal cadeau voor je hebben. Iets waar je ├ęcht wat aan hebt en wat je verder helpt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling: De Reiswerk Profiel Analyse (t.w.v. €200,-).

Wie ben ik en waar ligt mijn kracht?

Jezelf ├ęcht leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk groei en succes. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat motiveert mij? Welke talenten maken mij uniek en waar krijg ik energie van? 
In slechts 8 minuten tijd geeft de Reiswerk Profiel analyse je ook antwoord op vragen als:
- Wat zijn mijn motivatoren?
- In welke werkomgeving voel ik mij prettig?
- Waar ben ik van nature goed in?
- Wat voor gedrag laat ik zien op de werkvloer?
- Welke sterke punten breng ik mee binnen mijn team?
- Wat wil ik eigenlijk?

De Reiswerk Profiel Analyse is een internationaal gevalideerd instrument gebaseerd op de DISC theorie. De tool draagt bij aan een eerlijk en positief zelfbeeld en helpt jou om keuzes te maken die passen bij wie jij bent. Het geeft inzicht in gedrag wat je van je zelf misschien al wel weet, maar nog niet eerder onder woorden kon brengen. Inzicht in gedrag van jezelf en van anderen maken je communicatie en samenwerking niet alleen effectiever maar ook prettiger, want je hebt meer begrip en respect voor elkaars talenten. En dat draagt bij aan werkplezier. Uit onze arbeidsmarktcijfers blijkt dat werkplezier nog altijd met stip op 1 staat als belangrijkste drijfveer voor medewerkers in de reisbranche.

50 gelukkige winnaars!

Een feestje voor 1 is ook geen feestje dus we hebben besloten om deze maand maar liefst 50 PPA's weg te geven aan medewerkers in de reiswereld. Wees er dus snel bij, want op=op!

Zo doe je mee

Het enige wat jij hoeft te doen om dit feestje met ons mee te vieren is je aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Vergeet daarnaast niet om ons te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn en blijf daarnaast op de hoogte van ons laatste nieuws en upcoming events via ons twee-wekelijkse nieuwsbrief

Als je in de prijzen bent gevallen dan ontvang je uiterlijk eind januari van ons een link naar de scan. De rapportage die volgt uit het invullen van de scan wordt alleen met jou gedeeld en kun je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en/of om te bespreken met je leidinggevende. En dat helpt je echt verder!

Thomas International

Reiswerk werkt in het aanbieden van de Persoonlijke Profiel Analyses samen met Thomas International: wereldwijd de grootste onafhankelijke leverancier van assessments.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten de Reiswerk Profiel Analyse of over wat Reiswerk voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Zsuzsika Oostinjen-Belovics, Manager, via info@reiswerk.nl.

Reiswerk Profiel Analyse aanvragen
Ik volg Reiswerk opReiswerk Nieuws

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze manager Zsuzsika Oostinjen-Belovics via info@reiswerk.nl.

Waar heb jij een vraag over?