Faillissement werkgever? Reiswerk helpt je bij je zoektocht naar een nieuwe baan!

31 okt 2018

hands.jpg

Ben jij als reisprofessional de afgelopen tijd getroffen door faillissement van je werkgever? Wij helpen je bij Reiswerk graag verder met een volgende stap op de arbeidsmarkt. Je vindt in het Reiswerk Kenniscentrum 'Snel weer aan het werk' verschillende initiatieven die we speciaal voor jou hebben ontwikkeld en waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Het Reiswerk Kenniscentrum 'Snel weer aan het werk'

Op www.reiswerk.nl/snel-weer-aan-het-werk vind je verschillende initiatieven die we vanuit onze jarenlange ervaringen hebben ontwikkeld en waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Denk aan het gratis volgen van online trainingen en cursussen binnen Travel College, de grootste vacaturebank van de reiswereld, informatie over het UWV en meer.  

Het Kenniscentrum van Reiswerk helpt je in je zoektocht naar een nieuwe baan wanneer je bent getroffen door faillissement van je werkgever. 

Waarom is er een Reiswerk Kenniscentrum?

Miranda Wiltenburg, projectmanager Leren & Ontwikkelen Reiswerk, vertelt: “In 2013 heeft Reiswerk intensieve ervaring opgedaan met het op weg helpen van een grote groep medewerkers naar ander werk na het faillissement van OAD Groep. In dat jaar is er een samenwerking tot stand gekomen tussen gemeente, UWV, ANVR, Reiswerk, vakbond De Unie en diverse andere stakeholders. Reiswerk heeft toen zeer ad-hoc een kenniscentrum uitgerold, wat waardevol was voor velen. Op basis van deze ervaringen heeft Reiswerk nu blijvend een online kenniscentrum ingericht (met online en offline activiteiten); een online centrum dat altijd klaar staat en waar een beroep op kan worden gedaan door medewerkers wanneer nodig.”

"Het doel van dit kenniscentrum is om medewerkers van failliete reisondernemingen beter bemiddelbaar en wegwijs te maken op de arbeidsmarkt en te helpen in hun zoektocht naar nieuw duurzaam werk!"

Direct naar het kenniscentrum 'Snel aan het werk
Direct naar de meest actuele vacatures op reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.