Groot arbeidsmarktonderzoek voor de reisbranche

06 mrt 2023

Deze week nodigen we alle reisbedrijven uit om deel te nemen aan hét arbeidsmarktonderzoek van de reisbranche. Wat onderzoeken we precies?

pexels kindel media 7688336

Het arbeidsmarktonderzoek brengt de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt in kaart. Het geeft werkzoekenden een juist beeld van hun arbeidsmarktkansen en organisaties een beeld van hun merk en imago als werkgever. Met de gegevens die uit het onderzoek komen kunnen zij inspringen op hoe de werkgelegenheid zich ontwikkelt. 

Waarom deelnemen?

De resultaten van het onderzoek zijn zeer waardevol voor zowel werkgever, werknemer, aanstormend talent én Reiswerk. De vragen hebben niet alleen betrekking op de huidige situatie maar ook op de verwachtingen voor de toekomst. Hoe ziet het reisbedrijf van de toekomst eruit? Welke medewerkers zullen er de komende jaren nodig zijn? En welke functies en vaardigheden worden nog belangrijker binnen de organisatie? Dankzijn dit onderzoek krijgen we een beter beeld van wat er komen gaat en hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. Daarnaast is het onderzoek ook voor Reiswerk zeer waardevol. Zo kunnen we gerichter projecten en activiteiten opstarten om iedereen die werkzaam is in de reissector nog beter te kunnen bedienen. 

Meedoen is simpel

Het onderzoeksbureau Panteia verstuurt deze week de enquete per email. Deze kan het best worden ingevuld door iemand die de beschikking heeft over personeelsdata en toekomstplannen. Zoals de (HR-) manager of de CEO.

Heeft jouw organisatie (die wel onder de  cao-reisbranche valt) geen uitnodiging gehad? Neem dan contact op met Esther Gathier van Reiswerk.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.