Groot arbeidsmarktonderzoek voor de reisbranche

student-849825_1920.jpg.jpg

Volgende week nodigen we alle reisondernemingen uit om deel te nemen aan een groot arbeidsmarktonderzoek in de reissector. Dit onderzoek brengt de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt in kaart. Een goed arbeidsmarktonderzoek geeft niet alleen werkzoekenden een juist beeld van hun arbeidsmarktkansen, maar geeft werkgevers ook een beeld van hun merk en imago als werkgever. Daarnaast kunnen werkgevers met deze data beter inspringen op hoe de werkgelegenheid zich ontwikkelt. Onderdeel van het arbeidsmarktonderzoek is een enqute onder werkgevers. 

Waarom is het zo belangrijk om deel te nemen aan het onderzoek?
De resultaten van het onderzoek zijn zeer waardevol voor zowel werkgever, werknemer, aanstormend talent n Reiswerk. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk bedrijven deelnemen aan de enquete die wij uitzetten. 
De vragen hebben niet alleen betrekking op de huidige situatie maar ook op de verwachtingen voor de toekomst. Hoe ziet de reisorganisatie van de toekomst eruit? Welke medewerkers zullen er de komende jaren nodig zijn? En welke functies en vaardigheden worden nog belangrijker binnen de organisatie? Iedereen krijgt zo een beter idee van wat er komen gaat en hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt. Ook geeft het een beter beeld van de kansen om in de reissector te (blijven) werken, een belangrijk onderwerp voor veel mensen. Daarnaast is de verkregen data ook voor Reiswerk zeer waardevol. Hiermee kunnen we namelijk gerichter projecten en activiteiten opstarten om iedereen die werkzaam is in de reissector nog beter te kunnen bedienen. 
 
Meedoen is simpel: vul de enqute in
Panteia is het onderzoeksbureau dat dit onderzoek met ons uitvoert. Een enqute onder werkgevers is hier een essentieel onderdeel van. Eind volgende week ontvangen alle reisorganisaties een e-mail met daarin de uitnodiging om deel te nemen aan de enqute. Deze kan het best worden ingevuld door iemand die de beschikking heeft over personeelsdata en toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld aan de (HR-) manager of de CEO.

Heeft jouw organisatie (die wel onder de  cao-reisbranche valt) geen uitnodiging gehad? Neem dan contact op met Esther Gathier van Reiswerk.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.