Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Inspiratiesessie online marketing voor het toeristisch onderwijs

24 jan 2022

digital marketing 1725340 1.jpg

Op donderdag 20 januari hebben we samen met de WDTR (werkgroep directeuren Travel & Recreatie) een inspiratie sessie georganiseerd voor mbo docenten over online marketing in de reisbranche. En met succes! Meer dan 100 travel & economie docenten toonden interesse in het vraagstuk hoe we online marketing in het toeristisch mbo onderwijs kunnen verweven.

Nadat elke docent ter voorbereiding op de sessie een e-learning via ons online leerplatform Travel College Students gevolgd had, trapte Joost Kaart, Head of Online Marketing Innovation bij Sunweb Group de middag af. Dit deed hij met een inspirerende presentatie waarin hij een duidelijk overzicht gaf van wat online marketing is en welke belangrijke rol het tegenwoordig heeft bij de verkoop van reizen. Ook ging hij in een interactief gedeelte verder in op wat de mbo studenten tijdens de opleiding zouden moeten leren over online marketing en in welke soort banen zij na de opleiding kunnen starten.

Na de presentatie van Joost zijn de docenten in groepen uiteen gegaan om ervaringen uit te wisselen en verder te praten over het belangrijke onderwerp. De ervaringen en ideeën zijn verzameld en vormen de basis voor het verder vormen van onderwijs binnen de travel opleiding. Reiswerk blijft hier als vertegenwoordiger van de reisbranche, natuurlijk nauw bij betrokken!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.