Conversational AI, wat is dát?

Heb jij je wel eens gerealiseerd hoe vaak je contact hebt met een virtuele assistent? En dan bedoelen we niet het aan het werk zetten van Siri op je telefoon, maar een echte conversatie tussen jou en een machine. Bijvoorbeeld via een chatbox op de website van een kledingzaak of een pizzabezorger. Deze virtuele assistent helpt jou bij het zoeken naar de juiste kledingitems of het bestellen van de lekkerste pizza!

directory-1495843_1920.jpg

Wil jij weten hoe Conversational AI (Artificial Intelligence) werkt? Wat de voordelen zijn van het gebruik hiervan? En vooral ook hoe je het kunt toepassen in jouw reisorganisatie? Ga dan snel aan de slag met de nieuwe e-learning Conversational AI op Travel College, maak daarna de bijbehorende toets en ontvang een certificaat! Daarna weet jij alles over virtuele assistenten, welke kanalen je het beste kunt inzetten voor jouw organisatie én hoe je dat moet aanpakken. Zo ervaren je klanten een persoonlijke benadering op ieder moment van de dag en is een hogere conversie binnen handbereik.

Door middel van filmpjes, voorbeelden en korte opdrachten leer je op een interactieve manier meer over dit onderwerp in ongeveer een uur tijd. Maak snel een gratis account aan op Travel College of log in met je bestaande account en blijf jezelf ontwikkelen!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.