AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Reiswerk neemt deel aan de Gastvrijheidsconferentie MBO Raad

22 feb 2023

Op 8 en 9 maart neemt Reiswerk deel aan de jaarlijkse conferentie van de MBO Raad onderwijscluster gastvrijheid. De conferentie bestaat uit twee dagen vol inspiratie en nieuwe inzichten voor medewerkers van het MBO. Het thema luidt dan ook 'On the road'.  Het streven naar een betere aansluiting van het onderwijs op het werkveld is een onderwerp waar we graag over in gesprek gaan.

mboraad8maart

De conferentie wordt op 8 maart afgetrapt door filosoof en cabaretier Paul Smit en trendwatcher Wouter Verkerk. Beide werpen op geheel eigen wijze een blik op actuele thema's en uitdagingen waar de sector voor staat. We zijn on the road, dat zeker. Maar zijn wij ook op de goede weg? In een aanstekelijke combinatie van humor en inhoud wordt deze vraag beantwoord. Docenten kunnen zich inschrijven voor de conferentie en een keuze maken uit een uitgebreid aanbod van inspiratiesessies. Van een masterclass over innovatie en creativiteit tot de Roadmap voor toekomstbestendig MBO hospitality Onderwijs. 

De rol van Reiswerk

Sandra en Esther van Reiswerk verzorgen de inspiratiesessie 'van school tot de perfecte rol'. Hoe sluiten we het onderwijs beter aan op het bedrijfsleven? En hoe maken we de studenten toekomstbestendig? Vraagstukken waarin we graag een verbindende rol spelen tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs. 

Benieuwd naar het hele programma? Klik dan hier.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.