Reiswerk in de jury bij MBO Travel Skillswedstrijden

06 mrt 2024

Op 4 maart begon de dag al vroeg in Zwolle: om 8.00 uur verzamelden 6 collega’s uit de reisbranche zich voor een belangrijke klus: Het beoordelen van de MBO Travel Skillswedstrijden. Tijdens deze wedstrijden streden 20 teams van 2 studenten van verschillende scholen tegen elkaar: wie worden dé Skills Heroes van de reisbranche?

1709582982611.jpg

Het was een spannende dag waarop de studenten aan de slag gingen met 3 opdrachten: het samenstellen van een arrangement voor Tioga Tours, het schrijven van een wervende social media post en het voeren van een lastig gesprek met een klant wiens geplande reis niet kon doorgaan.

Voor de jury, waaronder Sandra van Reiswerk, was het een zware taak om de opdrachten en gesprekken te beoordelen, ze waren allemaal heel goed gemaakt! Dit leidde tot mooie en verrassende resultaten.

Uiteindelijk is de top 3 (in willekeurige volgorde) bekend gemaakt: RijnIJssel, Landstede en Koning Willem I. Zij zullen tijdens de landelijke Skills Finale op 22 maart in Den Bosch te horen krijgen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

Vanuit Reiswerk kijken we terug op een leuke en waardevolle dag, waar we graag ons steentje aan hebben bijgedragen.

skillsheroes.jpg
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.