AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Module van de maand november: personeel binden en boeien

01 nov 2022

Het behouden van personeel is één van de hot items van dit moment. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw medewerkers zo aan je bind dat ze jouw reisorganisatie niet al binnen een paar jaar weer verlaten? Het webinar van de maand november in Travel College; personeel binden & boeien gaat je hierbij helpen!

werkgeluk

Om werknemers voor langere tijd te enthousiasmeren, is een goede balans tussen binden en boeien belangrijk. Wat is het verschil tussen binden en boeien? En hoe beïnvloed je de intrinsieke motivatie van je medewerkers? In dit webinar worden een aantal praktische voorbeelden besproken waarmee je direct aan de slag kunt. Het webinar is al een aantal jaar geleden opgenomen maar in de huidige arbeidsmarkt weer relevanter dan ooit!

Maak snel een gratis account aan op Travel College of log in met je bestaande account en maak werk van een lager verloop, minder ziekteverzuim en een sterk werkgeversmerk!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.