Omscholing naar een baan in de IT of Online Marketing voor reisprofessionals

09 jul 2020

Website IT Marketing 3.jpg

Reiswerk is er voor iedereen die in de reissector werkt, ook als jij je baan dreigt te verliezen. Wij ondersteunen je graag bij het vinden van een nieuwe baan door verschillende tools beschikbaar te stellen. Wij zijn blij dat wij vanuit onze samenwerking met Createment onze toolkit kunnen uitbreiden met de mogelijkheid om je om te scholen tot IT'er of online marketeer. 

De reissector is een van de zwaarst getroffen sectoren in de coronacrisis en dat kan tot gevolg hebben dat je je baan verliest. Hoewel Reiswerk jou het liefst voor de reissector behoudt, denken we graag mee om jou zo snel mogelijk weer aan een baan te helpen, ook als dat in een andere sector is. Omscholing kan dan een optie zijn. Er zijn nog steeds een aantal sectoren waar ze staan te springen om medewerkers. Zo is de vraag naar mensen in de IT onveranderd hoog en komen er ook steeds meer vacatures vrij in online marketing Wil jij een baan in de IT of Online Marketing, maar mis je de juiste opleiding en ervaring om de stap te zetten? Dan is het volgende traject wellicht interessant voor je.

Wat houdt het omscholingstraject in?
Createment heeft een speciale methode ontwikkeld om mensen met aantoonbare affiniteit voor IT of Online Marketing te koppelen aan bedrijven die op zoek zijn naar talent.

Na aanmelding maak je een aantal assessments en op basis van de resultaten, schatten de professionals in of jij over voldoende skills, talent en ambitie beschikt om het intensieve omscholingstraject aan te kunnen. Als dat het geval is, word je voorgedragen bij een aantal bedrijven die zitten te springen om nieuw talent. Als er een match is tussen jou en het bedrijf waarvoor je graag zou willen werken, start je een intensief omscholingstraject van 8 tot 14 maanden – dit is afhankelijk van de richting die je op wilt. Je begint met 2 maanden les in de schoolbanken, waarna je al snel on-the-job gecoacht en bijgetraind wordt. Het mooie is van dit traject: je krijgt vanaf het begin van je omscholingstraject direct al betaald!


Kijk voor meer informatie op onze pagina Omscholing.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.