AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Word jij het gezicht van onze arbeidsmarktcampagne?

12 mei 2022

Binnenkort start Reiswerk met een landelijke online arbeidsmarktcampagne om talent te werven voor de reisbranche. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om een succesvolle campagne neer te zetten en daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

afbeelding2

We gaan voor de campagne échte mensen en authentieke verhalen uit de reisbranche gebruiken. Heb jij de allerleukste baan in de reisbranche en kun je vol passie en enthousiasme over jouw functie vertellen? En valt jouw functie in de categorie Reisleider/Touroperator, IT/Data Analist, Communicatie/Marketing, Advies/Verkoop, Support/Administratie, Product/Inkoop of HR/Recruitment? Dan zijn we op zoek naar jou voor een kort interview voor de camera en/of een prachtige fotoshoot bij jou op kantoor. 

Heb je interesse om mee te doen en wil je het gezicht zijn van onze landelijke campagne? Stuur een mailtje met een korte motivatie, uitleg over je functie, de reisorganisatie waar je voor werkt en een foto van jezelf naar lindsey@reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.