Hoe trek je nieuw talent aan naar jouw reisbedrijf?

Natuurlijk staat de datum al lang in je agenda. Zo niet, gelijk even doen! Op 27 juni vindt er namelijk opnieuw een HR-Expert meeting plaats. Het onderwerp waarover we gaan spreken is hotter dan ooit. Veel reisbedrijven zitten te springen om nieuwe getalenteerde medewerkers. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat er momenteel veel meer vacatures zijn dan gekwalificeerde mensen. De uitdaging om op te vallen tussen alle andere vacatures en goede medewerkers te binden is groot. Daarom staat deze HR-Expert meeting in het teken van de vraag: Hoe trek je nieuw talent aan naar jouw reisbedrijf? Want heel eerlijk, dit is de vraag waar we momenteel allemaal een antwoord op willen krijgen.

1111032854_bewerkt.jpg.jpg

Academy for Recruitment: Reset your recruitment

De Academy for Recruitment weet alles van het aantrekken van matchende medewerkers en hoe belangrijk dit is. Zij leiden recruiters en HR professionals op en zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen. Want een goede recruiter of HR professional om het juiste personeel aan te trekken is, zeker in deze tijd, essentieel. Tijdens een interactieve sessie delen Marieke en Kevin van de Academy for Recruitment hun ervaring en hebben ze een aantal gouden tips voor je in petto. Want waar vind je eigenlijk kandidaten en hoe pak je dit precies aan? Marieke en Kevin spreken deze middag over Employer Branding, wat in essentie het versterken van het werkgeversmerk inhoudt. Ook hun kennis over het belang van online personal branding van alle reismedewerkers en succesvol referral recruitment gaan ze met ons delen. Je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën en inspiratie naar huis!

UWV: Personeelstekorten aanpakken

Maar er is meer op deze bijeenkomst! We zijn verheugd dat we ook Mathieu mogen verwelkomen om te spreken over het oplossen van arbeidstekorten. Mathieu is Landelijk Adviseur Werkgeversdienstverlening bij het UWV voor onder andere de reisbranche en heeft in zijn dagelijkse praktijk dus continue te maken met dit lastige vraagstuk. Door een aantal concrete voorbeelden en oplossingen aan te reiken om personeelstekorten tegen te gaan in de reisbranche, informeert hij de deelnemers aan de HR-Expertmeeting. Hij zet zijn verhaal uiteen aan de hand van drie strategieën: aanboren van nieuw talent, anders organiseren van werk en binden & boeien van personeel. Na deze meeting ga je naar huis met een aantal praktische tips die je direct kunt inzetten!

Na het delen van een aantal best practices uit de branche, is er ruimte voor netwerken, borrelen en napraten met de deelnemers. Dit is de ideale gelegenheid om je eigen ervaringen uit te wisselen en verder te praten over dit onderwerp met gelijkgestemden.

Meld je nu aan!

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op 27 juni tijdens de HR-Expert meeting bij Down Under in Nieuwegein. Vergeet je niet hier aan te melden! De bijeenkomst is gratis en nu al de meest inspirerende invulling van je maandagmiddag. Tot 27 juni!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.