Module van de maand september: Scan gezond & fit

De zomer is voor velen het uitgelezen moment om nieuwe dingen te leren. Tijdens een vakantie ervaar je minder stress en krijg je ruimte in je hoofd. Je doet nieuwe energie én inspiratie op en dit kun je na je vakantie inzetten om iets nieuws te leren. De maand modules in Travel College van de maanden juli, augustus en september sluiten daarop aan. Hoog tijd om aan de slag te gaan!

vitaliteit

De module van de maand september is de Scan gezond & fit. Door het beantwoorden van 24 vragen op het gebied van slaap, balans werk/privé en voeding & bewegen krijg je inzicht in je persoonlijke gezondheid. Welk gebied is in balans en welk gebied kan misschien nog wat aandacht gebruiken? Wist je bijvoorbeeld dat slapen minstens net zo belangrijk is als goed eten en bewegen? En dat de juiste balans tussen voeding en beweging de basis zijn voor de juiste energiebalans? Na de scan krijg je een aantal praktische tips waar je echt mee aan de slag kan!

Maak snel een gratis account aan op Travel College of log in met je bestaande account en ga aan de slag met je vitaliteit via de Scan gezond & fit!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.