AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Succesvolle HR Expertsessie Reiswerk tools

17 jul 2020

business 4677631 2.jpg

Gisteren hebben verschillende HR professionals uit de reisbranche deelgenomen aan de HR Expertsessie Reiswerk tools. Tijdens deze sessie zijn de professionals door het team van Reiswerk genformeerd over de werking en inzet van de tools die Reiswerk aanbiedt voor medewerkers in de reisbranche, die hun baan zijn verloren of dreigen te verliezen vanwege de coronacrisis.
 
Gedurende de sessie is er uitleg gegeven over wat elke tool precies inhoudt en hoe deze tools de medewerkers helpen in crisis tijd. In de sessie was ook een rol weggelegd voor onze partners Ivo Schrijvers van House of Skills en Pierre Vanderfeesten van Createment. Zij gaven meer inhoudelijke toelichting over de skills assessments, loopbaancoaching en omscholing.
 
De sessie is zeer succesvol verlopen en meerdere HR professionals hebben aangegeven dat de Reiswerk tools een waardevolle toevoeging zijn voor de reismedewerkers.
 
Heb je de sessie gemist maar heb je vragen over de tools, stuur dan je vraag per mail naar info@reiswerk.nl.
 
Meer informatie over de tools kan je vinden op onze speciale pagina Snel weer aan het werk.
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.