Once in a life-time

08 mei 2023

De Travel Challenge vindt in 2023 gelukkig weer plaats. Een event waar zowel studenten als het bedrijfsleven erg naar uit kijken. Waarom we dit event jaarlijks organiseren? Je leest het hier.

img 20200114 wa0025 3

De Travel Challenge van Reiswerk is terug van weggeweest en dit keer vindt het grote avontuur plaats op het prachtige Fuerteventura! Wat staat de studenten te wachten? Een onvergetelijke ervaring! De studenten kunnen rekenen op een leerzame ervaring en een grote kennisoverdracht van experts uit het werkveld. Ze zullen niet alleen hun kennis uitbreiden, maar ook een groot netwerk opbouwen met de juiste mensen in de branche. En dat is nog niet alles! Ze zullen werken aan een case voor Fuerteventura en mogen op verschillende bijzondere locaties op het eiland presentaties bijwonen. Ook ontbreken Wie-is-de-mol?-achtige games niet in het programma niet! Natuurlijk wel met een educatieve twist.

Waardevolle partners

Met de Travel Challenge willen we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de bestemming en iets achterlaten op het eiland waar men daadwerkelijk iets aan heeft. Daarbij staat het principe people, planet, profit en purpose centraal.

Wie maken dit mooie event nu eigenlijk mogelijk? TUI organiseert deze reis en het Spaanse Verkeersbureau, D-reizen, NET Travel Group, Corendon, BCD Travel, SGR, ATPI en Bohemian Birds zijn waardevolle partners van deze Challenge. Met een mooie mix van partners uit de hele breedte van de reisbranche, wordt de Travel Challenge van 2023 een once in a life time ervaring!

De partners aan het woord

Voor een interessant artikel op de website van Travelpro zijn onze hoofdpartners kort geïnterviewd. Waarom willen zij partner zijn van de Travel Challenge? En wat hopen ze er uit te halen? Je leest het hier:

Verder lezen
footerlogostc2023

Geschreven door:

947152 114753655399290 1101870463 n
Melissa Bruins
Marketing & Communicatie Manager
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.