Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Travel College helpt in de zomermaanden jouw talenknobbel vergroten

17 mei 2019

In een internationale sector als de reiswereld is het spreken van diverse talen heel belangrijk. En zeker tijdens de zomermaanden komt deze talenkennis extra van pas. Daarom helpen wij jou de aankomende tijd om die talenknobbel (nog verder) te vergroten.

Hoe? In juni, juli en augustus vind je elke maand een basis taalcursus in Travel College. Op die manier is ook jouw talenkennis meer dan 'Summer Ready'!
 

De voordelen van het beheersen van meerdere talen

Heb jij zelf veel internationale contacten in je werk? Spreek je bijvoorbeeld wekelijks Engels, Duits of misschien wel Frans, Spaans of Italiaans tijdens je werk? Of heb jij die talenkennis na de middelbare school niet meer uitgebreid, en heb je daar toch ontzettende spijt van?

Het maakt niet uit wat je huidige niveau is, je kunt jouw talenkennis altijd blijven ontwikkelen. De psycholingust Frank Smith zei het ooit al: “One language sets you in a corridor for life. Two languages open every door along the way”. Het beheersen van meerdere talen biedt alleen maar voordelen. Het brengt je niet alleen verder in deze wereld, ook heb je cht een streepje voor op je CV in de reisbranche. 
 

Aan de slag in Travel College

Reiswerk helpt jou de aankomende periode met het uitbreiden van jouw talenkennis. Elke maand uploaden wij een basis taalcursus in ons gratis online leersysteem Travel College. Op deze manier kun je zelf aan de slag om die talenknobbel te vergroten! Benieuwd wat er op de agenda staat? Wij vertellen je erover.

Juni: Viva Espaa

De kick-off van jouw spoedcursus begint met Spaans. In de maand juni kun je de basiscursus “Spaans in twee weken” in Travel College volgen. Deze cursus is speciaal ontworpen om jou als deelnemer te laten kennis maken met de Spaanse taal. Het leren van een vreemde taal wordt door sommigen als erg lastig ervaren. Maar deze cursus levert je cht de mogelijkheid om die eerste stap te nemen. De onderwerpen in deze basiscursus Spaans zijn gebaseerd op alledaagse situaties. Let op: deze module is alleen beschikbaar in de maand juni, dus ga snel van start!
 

Juli: Bonjour, Comment a va? 

Na de basiscursus Spaans gaan we in juli door met de Franse taal. Ook wel de taal van de liefde genoemd. Een prachtige, maar lang niet altijd gemakkelijke taal. De cursus “Frans in twee weken” levert je de mogelijkheid om de eerste stap te nemen in de Franse taal. Heb je de beginselen van de Franse taal al eens geleerd, maar zou je dit op willen frissen? Ook dan is deze curus in Travel College een aanrader. 

Augustus: Bella ciao, ciao

Last but no least, sluiten we in augustus af met een basiscursus Italiaans. Een taal die je niet zo snel in de schoolbanken leert, maar je wel een heel stuk verder kan brengen in de reisbranche. Daarnaast is het een passievolle taal die je zeker onder de knie wilt krijgen. Gemotiveerd om aan de slag te gaan? De onderwerpen in deze basiscursus “Italiaans in twee weken” zijn wederom gebaseerd op alledaagse situaties. Genoeg basis om je te redden in Italie, of met Italiaans klanten dus!
 

LET OP: Modules beperkt beschikbaar

Heel goed als je van plan bent om serieus aan de slag te gaan met deze taalcursussen. Alleen jammer als je net misgrijpt. De modules zijn namelijk alleen in de aangegeven maand te volgen.

  • 1 t/m 30 juni: Spaans
  • 1 t/m 31 juli: Frans
  • 1 t/m 31 augustus: Italiaans

Wil je bijvoorbeeld aan de slag met Frans? Dan kun je dit alleen in de maand juli volgen. Daarna is de cursus niet meer beschikbaar in Travel College. Maak dus een effectieve planning voor jezelf en pak de talen op waar je mee aan de slag wilt! Klik hier om naar Travel College te gaan!Bron: tvcn

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.