Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Travel College: Webinar Klantgerichtheid in het klantencontact

27 mei 2020

Banner Website Wk182020 Webinar 5.jpg

De vakantieperiode komt er aan, de tijd dat veel mensen duidelijkheid willen over hun vakantie. Vragen zoals “Wat gebeurt er met mijn vakantie?” of “Wanneer kan ik dan wel op vakantie?” zijn zaken waar veel mensen zich op dit moment druk om maken. Anders dan we gewend zijn, gaan de gesprekken momenteel voornamelijk over het annuleren of verplaatsen van een geboekte reis en dit kunnen soms lastige gesprekken zijn.

Klanten zijn onzeker over de situatie en vinden het prettig om gehoord te worden maar hebben vooral ook aandacht en duidelijkheid nodig. Dus juist in deze tijd kan je vast wel wat hulp en tips gebruiken om je klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Hoe leg je zo goed mogelijk de situatie uit aan klanten en hoe zorg je dat je jezelf zo klantvriendelijk en behulpzaam mogelijk opstelt?
 
Om je hiermee te helpen heeft Reiswerk op Travel College het Webinar “Klantgerichtheid in het klantencontact” beschikbaar gesteld. In deze Webinar leer je hoe je de belangen van de klant kan dienen, zonder dat je de belangen van de eigen organisatie en van jezelf uit het oog verliest.

Travel College 
Travel College is ht online leerplatform voor medewerkers in de reisbranche. Reiswerk heeft dit leerplatform in samenwerking met SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland, ontwikkeld met de gedachte dat online leren eigenlijk alleen maar voordelen kent.

Online leren kost bijvoorbeeld tot 60% minder tijd dan klassikaal leren van dezelfde stof. En ook niet onbelangrijk: uit onderzoek blijkt dat medewerkers bij online leren tot wel zes keer meer onthouden dan bij klassikale trainingen. Daarnaast leidt het opleiden en ontwikkelen van medewerkers tot meer motivatie, energie en plezier op de werkvloer.
 
Binnen Travel College kun je kiezen uit een tal van online leeroplossingen. Zo zijn er e-learning cursussen, dit zijn interactieve cursussen over een specifiek thema, maar ook Webinars, scans en Essentials. Daarnaast hebben wij enkele leerlijnen ontwikkeld. Met deze leerlijnen kan je voor een langere periode modules volgen en gerichter werken aan bepaalde thema’s. Ben je een medewerker in de reisbranche, dan kan je na registratie gratis starten met online leren waar en wanneer je maar wilt!
 
Waar wacht je nog op: ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl.
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.