Travel Talent Event Vakantiebeurs 2023

30 nov 2022

Speciaal voor laatstejaarsstudenten van het HBO organiseren wij in samenwerking met BUas en de Vakantiebeurs opnieuw het Travel Talent Event. Wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt binnen de reisbranche? Dan moet je hierbij zijn! Wij stellen verschillende bijeenkomsten voor samen, waarbij je erachter komt welke functies, vakgebieden en mogelijkheden er allemaal zijn binnen de reisbranche.

laptop geaafa7c96 1920

Het event

In 2020 werd tijdens de 50e editie van Vakantiebeurs een nieuw initiatief voor studenten gelanceerd: het Travel Talent Event.

In diverse sessies gaan in elke ronde drie tot vier young professionals met elkaar en met de zaal in gesprek. Zij delen hun passie voor de branche en vertellen vanuit eigen ervaringen. Ze nemen jou ook mee in de uitdagingen en hoe zij zijn gekomen waar ze nu zijn. Uiteraard kun je aan hen al jouw vragen stellen.

Naast dit inhoudelijke programma is er ook de exclusieve gelegenheid tot netwerken op de beursvloer voor jouw baan binnen de reissector.

Programma en sprekers

Het Travel Talent Event vindt plaats op 12 januari van 09.00 – 13.00 uur. Er vinden deze dag 4 sessies plaats. Iedere sessie duurt 50 minuten en studenten kunnen zich vooraf inschrijven voor één van de sessies. Je kunt Young Professionals van onder andere de volgende organisaties verwachten: Corendon, Looking for Booking, KLM, NBTC, Better Places, Eindhoven Airport, ANWB, FTI, TUI, Simi Reizen, Official Travel Company, etc. 

Met deze deelnemers beloven het interessante en inspirerende sessies te worden. Jij als HBO student krijgt zo een kijkje in de keuken van de reiswereld en je kunt al jouw vragen stellen aan de deelnemende sprekers. Benieuwd naar het exacte programma of wil je je aanmelden voor het Travel Talent Event?

Je kunt ook deze keer weer profiteren van het speciale studententarief van €8. De korting is alleen geldig tijdens de consumentendag op donderdag 12 januari 2023. Docenten kunnen zich ook aanmelden voor het speciale tarief van €8.

Koop je tickets

Studenten en reisbedrijven ontmoeten elkaar op de beursvloer

Nadat je een sessie van dit inhoudelijke programma op donderdag 12 januari hebt gevolgd, kun je de Vakantiebeurs bezoeken. Op de Vakantiebeurs kunnen studenten bij diverse standhouders netwerken met de reisbedrijven voor een mogelijke baan.

MBO-studenten zijn uiteraard ook welkom tijdens Vakantiebeurs. Zij kunnen zich ook voor het speciale tarief van €8 aanmelden. (Het inhoudelijke programma is wel alleen gericht op hbo-studenten)

Koop je tickets
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.