Twee nieuwe e-learnings in Travel College; Technische SEO en Content voor SEO

06 dec 2021

Er staan weer twee nieuwe e-learnings voor je klaar in Travel College; Technische SEO en Content voor SEO. Allebei de learnings geven een verdieping op de e-learning SEO, al langere tijd aanwezig op ons leerplatform! Heb jij de basisbeginselen van SEO onder de knie? Dan trek je met deze nieuwe e-learnings jouw kennis naar een hoger niveau!

Technische SEO
Je kent het wel, als je een vraag intypt in een zoekmachine, dan krijg je binnen no time een antwoord te zien. In de e-learning SEO leer je hoe dit komt, maar hoe zorg je er nou voor dat het jouw reisorganisatie is die op een hoge positie in de antwoorden naar voren komt? Hiervoor moet onder andere de techniek van jouw online organisatie in orde zijn. Wat zijn de technische problemen waar de zoekmachine tegenaan loopt en hoe kun je dit oplossen? Dat en nog veel meer leer je in de e-learning; Technische SEO!

Content voor SEO
Naast de techniek die in orde moet zijn, is het ook belangrijk dat de informatie die jij op jouw webpagina hebt, relevant en begrijpelijk is voor zowel de zoekmachine als jouw portentiele klant. In de cursus Content voor SEO leer je hoe je de leesbaarheid van jouw informatie (content) optimaliseert en hoe je de relevantie van jouw wegpagina vergroot. Maar ook hoe je de afbeeldingen en video het beste kan gebruiken.
Bij allebei de e-learnings word je in een uurtje bijgespijkerd met interessante en verdiepende informatie rondom SEO. Ga in je eigen tempo aan de slag op Travel College en sluit de cursussen af met een toets. Haal je een voldoende op deze toets? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.