AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Dinsdag 19 april: webinar over gratis leerbudget (STAP-budget)

14 apr 2022

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Het STAP-budget van maximaal €1.000,- kun je vanaf 2 mei kosteloos inzetten voor scholing en ontwikkeling!

mindfulnessstenenzee

Op dinsdag 19 april om 12:00 vindt er een Webinar van Reiswerk plaats in samenwerking met SkillsTown Connect. Hier wordt verteld wat het STAP-budget inhoudt, voor wie het interessant is, wanneer en hoe je het STAP-budget aanvraagt en welke opleidingen je bij SkillsTown kosteloos kunt volgen.

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten of vragen hebben over het STAP-budget, meld je dan nu aan voor deze webinar via Travel College. Wie het niet redt om aanstaande dinsdag om 12.00 uur klaar te zitten achter zijn computer, is de Webinar ook later terug te kijken. 

Terugkijken kan hier. Een uitgebreide handleiding is hier te vinden. 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.