Wie ben ik en waar ligt mijn kracht?

18 jan 2018

superhero 2503808 640.jpg

Jezelf cht leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk groei en succes. Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat motiveert mij? Welke talenten maken mij uniek en waar krijg ik energie van? 
In slechts 8 minuten tijd geeft de Reiswerk Profiel analyse je ook antwoord op vragen als:
- Wat zijn mijn motivatoren?
- In welke werkomgeving voel ik mij prettig?
- Waar ben ik van nature goed in?
- Wat voor gedrag laat ik zien op de werkvloer?
- Welke sterke punten breng ik mee binnen mijn team?
- Wat wil ik eigenlijk?

Inzicht in gedrag en motivatie met de Reiswerk Profiel Analyse

De Reiswerk Profiel Analyse is een internationaal gevalideerd instrument gebaseerd op de DISC theorie. De tool draagt bij aan een eerlijk en positief zelfbeeld en helpt jou om keuzes te maken die passen bij wie jij bent. Het geeft inzicht in gedrag wat je van je zelf misschien al wel weet, maar nog niet eerder onder woorden kon brengen. Inzicht in gedrag van jezelf en van anderen maken je communicatie en samenwerking niet alleen effectiever maar ook prettiger, want je hebt meer begrip en respect voor elkaars talenten. En dat draagt bij aan werkplezier. Uit onze arbeidsmarktcijfers blijkt dat werkplezier nog altijd met stip op 1 staat als belangrijkste drijfveer voor medewerkers in de reisbranche.

Speciaal aanbod!
Vraag nu tijdelijk een Reiswerk Profiel Analyse (t.w.v. €250,-) aan voor slechts €100,-! Vul het aanmeldformulier op deze pagina in en we sturen je alle informatie toe. Vergeet daarnaast niet om ons te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn en blijf daarnaast op de hoogte van ons laatste nieuws en upcoming events via ons twee-wekelijkse nieuwsbrief. 

Thomas International

Reiswerk werkt in het aanbieden van de Persoonlijke Profiel Analyses samen met Thomas International: wereldwijd de grootste onafhankelijke leverancier van assessments.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten de Reiswerk Profiel Analyse of over wat Reiswerk voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Rian Verkooijen, Arbeidsmarktspecialist, via info@reiswerk.nl.
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.