Wie verdient de Learning Innovation Award 2018?

Learning-Innovation-Award-2018-datum.jpg.jpg

Ben of ken jij een bedrijf of opleider met een inspirerend voorbeeld of project dat kenmerkend is voor innovatie op gebied van leren en kennisdeling in bedrijfsleven of onderwijs? Van Immersive Learning met VR, AR en Escape Rooms tot vernieuwende manieren van kennisoverdracht aan medewerkers en studenten? Meld het initiatief vr 1 juli 2018 aan voor de Learning Innovation Award 2018!

Reiswerk reikt de prijs uit tijdens het Reiswerk Learning Event op 4 oktober aanstaande op Golfpark Naarderbos.


Wat is de Learning Innovation Award?

Reiswerk wil met de organisatie en uitreiking van de Learning Innovation Award innovatieve praktijkvoorbeelden op het gebied van Learning & Development uit bedrijfsleven en onderwijs in de kijker zetten en belonen. We kijken onder meer naar de volgende aspecten:
  • Welk 'probleem' lossen we op met dit initiatief?
  • Wie zijn betrokken bij de innovatie en wie profiteert ervan? 
  • Wat maakt dit initiatief zo vooruitstrevend, innovatief of baanbrekend?
  • Hoe onderscheidt deze innovatie zich van andere initiatieven?
De winnaar van de Learning Innovation Award 2018 wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op het Reiswerk Learning Event op 4 oktober 2018, en ontvangt een bedrag van € 1000,- en ruime aandacht via alle kanalen van Reiswerk!


Wie wint de Learning Innovation Award?

Dat zullen we te weten komen op 4 oktober en daar hebben we je hulp hard bij nodig! Je hebt slechts tot en met 1 juli om initiatieven aan te melden via onderstaand formulier.

Heb je in de tussentijd vragen over de Learning Innovation Award? Neem dan contact op met Rian Verkooijen, via rian@reiswerk.nl.


 

Geschreven door:

Shannon Yska
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.