Werk je in de reisbranche? Vul dan het imago-onderzoek in! Meer informatie.

13 nieuwe learnings in Travel College!

31 okt 2019

Travel College, de (gratis) online leeromgeving voor alle medewerkers uit de reisbranche, bestaat een jaar! Ter ere van deze mijlpaal hebben we een hoop nieuwe learnings in Travel College opgenomen! Bekijk hieronder het nieuwe aanbod in Travel College.

4 nieuwe talencursussen: Duits, Frans, Italiaans & Spaans

In een internationale sector als de reiswereld is het spreken van diverse talen heel belangrijk. En tijdens de zomermaanden  hebben elke maand een taalcursus in Travel College aangeboden. Deze basis taalcursussen Duits, Frans, Italiaans en Spaans waren zo populair dat we besloten hebben om ze permanent op te nemen in ons aanbod, zodat je het hele jaar door aan de slag kunt om jouw talenknobbel te vergroten!

De cursussen zijn speciaal ontworpen om jou als deelnemer te laten kennis maken met de taal en gebaseerd op alledaagse situaties. Het leren van een vreemde taal wordt door sommigen als erg lastig ervaren. Maar deze cursus levert je cht de mogelijkheid om die eerste stap te nemen. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is, je kunt jouw talenkennis altijd blijven ontwikkelen. Het beheersen van meerdere talen biedt alleen maar voordelen. Het brengt je niet alleen verder in deze wereld, ook heb je cht een streepje voor op je CV in de reisbranche. Start learning now!

Zakelijk Schrijven

Twee andere nieuwe cursussen zijn zakelijk schrijven en zakelijk schrijven met resultaat. De cursus foutloos Nederlands schrijven staat met stip op nummer n als het gaat om learnings waar mensen certificaten voor aanvragen. En vanuit deelnemers en bedrijven kregen we de vraag naar een vervolg cursus daarop. In deze cursussen leg je een stevige basis in het schrijven van van professionele, zakelijke teksten. Ga nu direct aan de slag!

Timemanagement, Snellezen en Geheugentraining

De e-learning Timemanagement is al een van de meest populaire cursussen binnen Travel College en we hebben deze aangevuld met de Timemanagement Scan en de essential Timemanagement, die focussed op efficint plannen. Daarnaast hebben we een webinar over snellezen en geheugen training toegevoegd. Want snellezen, wie wil dat nou niet? Het bespaart je immers een hoop tijd n energie. En door geheugentraining onthoudt je meer en kun je efficienter werken. Veel plezier met leren! 

Linkedin

Met ruim een half miljard gebruikers, waarvan ruim 5,5 miljoen Nederlandse gebruikers, is LinkedIn uitgegroeid tot een zeer krachtige business en carrire management tool. Werknemers en recruiters gebruiken het sociale netwerk om te kijken naar geschikte kandidaten en het profiel van mensen die solliciteren. Maar als bedrijf is het ook belangrijk om een bedrijfspagina te hebben op Linkedin, zodat zowel potentiele medewerkers als klanten je via dit platform weten te vinden.

Wil je LinkedIn gaan gebruiken of effectiever gaan gebruiken? In deze cursus wordt uitgelegd wat je kunt doen met LinkedIn voor zowel jouw persoonlijke profielpagina als een bedrijfspagina. Netwerk ze!

Kernkwaliteiten en Sociale psychologie

Je hebt waarschijnlijk allerlei kwaliteiten waarvan je je niet eens bewust bent. Gebruik je je sleutelkwaliteiten op het juiste moment? De learning Kernkwaliteiten: kernkwaliteitenkwadrant leert je hoe je je kernkwaliteiten, valkuilen, allergien en uitdagingen kunt ontdekken en gebruiken. Dat inzicht helpt je vervolgens in je omgang met andere mensen. Omdat dit in teams heel belangrijk is hebben we ook de cursus Sociale psychologie toegevoegd. Die studie richt zich op het feit hoe onze gedachten, gevoelens en gedrag door anderen worden benvloed. En bestudeert de fenomenen binnen en tussen mensen en binnen en tussen groepen. In deze cursus richten we ons met name op de fenomenen binnen en tussen mensen. Veel succes en leerplezier!

Digitale Fotografie

De reiswereld is bij uitstek een branche waar fotgrafie een belijkrijke rol speelt in de communicatie met de klant. Natuurlijk wordt er veel gebruik gemaakt van professioneel beeldmateriaal, maar op social media en in blogs wordt ook veel materiaal van eigen medewerkers gebruikt. Om die reden hebben we de cursus Digitale Fotografie opgenomen in ons aanbod. 

In deze cursus bespreken we de belangrijkste basisconcepten van fotografie, de typische kenmerken van digitale fotografie, de eigenschappen van verschillende soorten camera's en de verschillende instellingen op een camera. Je leert ook over compositie, belichting en sluitertijd en over speciale afbeeldingen zoals portretten, natuurfoto's en macrofotografie. Fotografeer ze!

Vragen?
Travel College biedt een mooie perfecte basis voor de ontwikkeling van medewerkers in de reisbranche! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.