Aan de slag met je digital business skills

13 jun 2019

Om het aanbod in ons gratis online leersysteem Travel College zo compleet mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat jij vanaf nu ook jouw digital business skills kunt boosten. Hoe? Door gave nieuwe e-learnings over essentile e-commerce onderwerpen aan te bieden, zoals CRO, SEO, Digital Analytics, e-Category Management en de Customer Journey! Meer weten of direct aan de slag? Lees dan snel verder!

10 e-learnings over e-commerce

Aankomend jaar komen er maar liefst tien nieuwe e-learnings op het gebied van e-commerce online in Travel College. Deze inhoudelijk zeer sterke e-learnings gaan over essentile onderwerpen binnen e-commerce. In Travel College kun je nu al aan de slag met de eerste vier learnings: conversieoptimalisatie (CRO), E-commerce wet- en regelgeving, de Customer Journey en Digital Analytics. Met deze nieuwe learnings kun je jouw digital business skills echt gaan boosten! 

What else?

Naast deze reeds gelanceerde learnings kun je aankomend jaar nog zes andere belangrijke onderwerpen verwachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SEO, e-Category Management, Managing Traffic en Cross & Upselling. Alle e-learnings duren 30-40 minuten en kun je afronden met een kennistoets. Als je slaagt ontvang je tevens een persoonlijk certificaat zodat je jouw kennis kunt aantonen. De e-learnings zijn individueel te doorlopen, maar zijn ook interessant voor e-commerceteams die de lessen uit de e-learnings direct kunnen toepassen. Samen leren is super effectief, dus dit raden we je dan ook aan.

Topexperts dragen zorg voor de inhoud

Bij de inhoudelijke ontwikkeling van de e-learnings wordt de hulp ingeroepen van experts binnen hun vakgebied. Zoals gezegd: Het gaat vaak om snel evoluerende kennis die niet altijd vanzelfsprekend of eenvoudig is. Voor de e-learning conversieoptimalisatie is bijvoorbeeld intensief samengewerkt met Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, CRO-trainer.

Je leert dus echt direct van de professional! En wat kun je dan binnen de learning conversieoptimalisatie verwachten? Je leert onder meer de conversie in jouw eigen webshop te verbeteren en leer je wat je kunt doen om het aankoopgedrag van consumenten te benvloeden. Handige tips en tools om echt het verschil te gaan maken. 

Samenwerking met Thuiswinkel.org

Nadat Reiswerk eind 2018 het gratis online platform Travel College lanceerde, lanceerde Thuiswinkel.org begin 2019 hun eigen e-Academy. Waar in Travel College de focus ligt bij soft-skills en reisbranche specifieke trainingen, ligt de focus van Thuiswinkel bij het ontwikkelen van e-learnings voor iedereen die belangstelling heeft in e-commerce.

Door de goede samenwerking van ANVR met Thuiswinkel neemt Reiswerk al deze vakinhoudelijke e-learnings over in het aanbod van Travel College. Wel zo handig, want zo kun jij blijven leren op 1 centrale plek. Dus of het nu gaat om het verbeteren van je soft-skills, je travel skills OF je digital business skills, Travel College is voor jou the place to be. De e-learnings zijn op ieder moment en in jouw eigen tempo te volgen. 

Veel leerplezier!

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via info@reiswerk.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.