AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Betere business in een purpose-economy

06 mrt 2018

mental 2301393 640.jpg

Vrijwel elke reisorganisatie is zich bewust van zowel positieve als negatieve impacts van reizen en toerisme. Sommige zetten vol in op hun onderscheidend vermogen; andere ontwikkelen zelf activiteiten of sluiten zich aan bij bestaande initiatieven. Maar niet elke organisatie weet concreet invulling te geven aan deze ‘purpose’-ontwikkeling. Daarom organiseert ANVR Travel Tomorrow samen met adviesbureau Synergie een reeks inspirerende workshops voor directies en management van reisbedrijven.

Tijdens de workshop ga je aan de slag met de volgende vraagstukken:
- Hoe transformeer je jouw reisbedrijf naar een maatschappelijk bewuste, relevante organisatie?
- Wat betekent dit voor visie, missie, strategie, positionering en proposities? 
- Hoe geef je leiderschap vorm en wat betekent het voor de organisatie-inrichting, structuur en cultuur?
- En natuurlijk: hoe creeër je daarmee ook betere business?

Na deze reeks workshops kun je je organisatieambitie formuleren of aanscherpen, weet je hoe je het beste kunt sturen op impact en resultaat, wat er nodig is om jouw organisatie te transformeren en hoe je je ambitie kan vertalen naar een effectieve marktstrategie en communicatie.

Sounds good?
Aanmelden kan tot uiterlijk 20 maart, dus wees er snel bij! Meer informatie over het programma, de data, kosten en aanmelden vind je hier.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.