AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Drie nieuwe e-learnings op Travel College over trends & innovaties, PIM en AI

18 feb 2021

Op Travel College wachten drie nieuwe e-learnings op je: Trends & Innovaties Interpreteren, Product Information Management en Introductie in AI voor e-commerce. Stuk voor stuk interessant voor jou en je reisbedrijf. Alle drie de e-learnings duren niet meer dan een uurtje en kun je afsluiten met een toets. Heb je een voldoende te pakken, dan ontvang je een persoonlijk certificaat. We leggen je alvast kort en krachtig uit wat je kunt verwachten, waarna je direct kunt starten met het bijspijkeren van je kennis!
 
Trends & Innovaties Interpreteren
Innoveren is een must als je als reisbedrijf sterk wilt blijven staan in de markt. Maar daar horen wel de juiste keuzes maken bij. Trends zijn een belangrijke factor, waarbij je goed moet bepalen of die van strategische waarde kunnen zijn voor jouw reisorganisatie. Hoe beslis je op welke trends en innovaties je inspeelt en welke je links laat liggen? Dat leer je in deze e-learning Trends & Innovaties Interpreteren met topexpert Kitty Koelemeijer. Aan de hand van video’s en scenario’s krijg je praktische handvatten. Je komt erachter wat er nodig is om innovaties te laten werken, en je wordt in staat gesteld het breder te trekken dan alleen de innovatie zelf.
 
In deze e-learning leer je:

 • wat het verschil is tussen een hype en een trend;
 • hoe je de Gartner Hype Cycle gebruikt om te analyseren of dit het juiste moment is om te investeren in een bepaalde innovatie;
 • hoe een innovatieonderzoek je helpt de keuze te maken in de zee van innovaties;
 • waaraan een innovatie moet voldoen voordat de consument deze ook echt adopteert.
Ben je nog niet zo thuis in de wereld van trends en innovatie? Volg dan eerst de e-learning Introductie in Trends en Innovatie en ontdek de vier megatrends.


 
Product Information Management
Product Information Management (PIM) wordt ook wel het fundament voor een consistente omnichannel klantbeleving genoemd. Het helpt je bij het verzamelen, managen en distribueren van consistente productdata. Hoe je dat precies aanpakt? Daar kom je in de e-learning Product Information Management achter. Experts Jos Schreurs en Onno Cleijpool van Squadra vertellen je alles wat je moet weten: wat Product Information Management precies is, wat andere datamanagementsystemen hiermee te maken hebben en wat de meerwaarde ervan is. Daarna krijg je inzicht in hoe je jouw organisatie inricht, zodat je optimaal met PIM aan de slag kunt.
 
Verder leer je:
 • of en waarom PIM een goede keuze is voor jouw bedrijf;
 • wat een PIM-datamodel moet bevatten en hoe datastandaarden de datakwaliteit bevorderen;
 • welke elementen een PIM-systeem bevat en hoe je een keuze maakt tussen de verschillende typen systemen;
 • welke PIM-processen belangrijk zijn om te kennen en waarom.
Introductie in AI voor e-commerce
Met artificial intelligence (AI) realiseer je bijvoorbeeld een gepersonaliseerd aanbod, suggesties op basis van beeldherkenning en 24/7 klantenservice met een chatbot. Hiermee wordt je reisaanbod niet alleen persoonlijker, de positieve klantervaringen schieten ook omhoog. AI kan zelfs jullie interne processen verbeteren. Klinkt goed? Om erachter te komen wat AI is en hoe je in jouw eigen reisorganisatie de volgende stap zet met AI, raden we je aan de e-learning Introductie in AI voor e-commerce te volgen. Met behulp van theoretische en pakkende praktijkvoorbeelden leren experts Guus van de Mond en Leon Gerritsen je te bepalen welke toepassingen relevant zijn voor jouw reisorganisatie.
 
In deze e-learning leer je:
 • de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van data van het afgelopen decennium tot nu;
 • waarom AI relevant is voor jouw e-commerce organisatie;
 • de basisconcepten van AI, zoals machine learning, deep learning en data science;
 • wat de AI-technieken cognitieve toepassingen, predictive modelling, classificatie en optimalisatie zijn;
 • hoe je de technieken inzet in jouw e-commerce organisatie met praktijkvoorbeelden;
 • welke data je nodig hebt voor de AI-technieken;
 • welke AI techniek relevant is op basis van de customer journey;
 • hoe je voor jouw eigen organisatie bepaalt welke AI toepassing past bij jouw doelen.

We hopen dat bovenstaande nieuwe e-learnings bij je in de smaak vallen. Zo niet, dan vind je op www.travelcollege.nl nog ontzettend veel andere e-learnings, webinars, essentials en podcasts. We wensen je weer veel leerplezier!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.