AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Evaluatie webinar Veerkracht in je werk

23 jul 2020

rainbow 1149610 2.jpg

Op woensdag 24 juni hebben ruim 70 reisprofessionals zich tijdens het live webinar ‘Veerkracht in je Werk’ met Lammert Kamphuis, laten informeren hoe zij om kunnen gaan met tegenslagen in het werk. Vervolgens is het webinar ruim 100 keer teruggekeken via Travel College.

Tijdens het interactieve webinar kwamen de gezonde effecten van spelen en humor uitgebreid aan bod. Er werden verschillende denkmethodes gentroduceerd, die je helpen om buiten bepaalde gedachtepatronen te denken. Het webinar is inmiddels gevalueerd en werd gewaardeerd met een gemiddelde van 8,5. We kunnen dus wel stellen dat het onderwerp goed aansloot op de behoefte in de branche.

Een aantal quotes: 

  • ‘Het webinar was verfrissend, leerzaam en praktisch’
  • ‘Het webinar gaf inspiratie om even uit de modder te stappen’
  • ‘Fijn om in deze hectische tijd even stil te staan en uit te zoomen’
Was je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen of wil je het nog eens terugkijken? Het volledige webinar is terug te kijken via Travel College!

Mocht je ideen of een behoefte hebben voor een volgend webinar? Laat het ons dan weten via info@reiswerk.nl We horen graag van je!
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.