Explosieve groei van online leren op Travel College

15 mrt 2021

De afgelopen vier maanden zijn maar liefst 39% meer reismedewerkers op Travel College aan de slag gegaan met online leren. Dat betekent dat we inmiddels al op 7.309 gebruikers zitten. Het aantal gevolgde modules kent zelfs een stijging van 92%. Niet alleen weten steeds meer leergierigen ons dus te vinden, ook zijn ze nog eens extra actief bezig. Inmiddels staan er al 38.404 gevolgde modules op de teller. We zijn blij dat we met Travel College goed weten in te spelen op de huidige situatie, en dat reismedewerkers hier de vruchten van plukken.
 
Wat zijn de populairste e-learnings, webinars en essentials?
We hebben in korte tijd 2.038 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen, en die hebben meteen flink hun kennis bijgespijkerd. Waar vier maanden geleden nog Nederlands foutloos schrijven de meest gevolgde e-learning was, staat die nu op de tweede plek. De eerste plaats is namelijk veroverd door Effectief communiceren. Op de derde plek staat Starten met excel. Ook de webinars zijn nog steeds ontzettend populair. Net als in december wordt Klantgerichtheid in het klantencontact het meest bekeken, gevolgd door Veerkracht in je werk. De derde plek is dit keer voor Nieuwe cao’s in de reisbranche, wat betekent dit voor mij?. De kort maar krachtige essentials worden erg gewaardeerd omdat je ze even snel tussendoor kunt bekijken. Met name Coaching: hoe coach je een medewerker?, Loopbaancoaching en Effectief luisteren zijn favoriet.
 
Breder ontwikkelen
Eerder vertelde Esther Gathier, manager van Reiswerk, al dat werknemers steeds meer het belang zien om continu te blijven leren. En dat - mede vanwege mogelijke reorganisaties - zij besluiten zichzelf alvast breder te gaan ontwikkelen. Ook vanuit reisondernemers is er veel vraag naar ons leerplatform Travel College. Velen van hen zijn bezig met een transformatie voor de toekomst, waarbij het maar wt belangrijk is dat hun medewerkers flexibel op de veranderingen kunnen inspelen. Daar waar er vr de coronacrisis vooral een focus lag op korte cursussen om je huidige baan beter te doen, zie je nu dan ook een verschuiving naar meer algemene online leermodules.
 
Vernieuwend aanbod
We zijn trots dat we zoveel reismedewerkers kunnen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het zou zelfs een eerste stap kunnen zijn tot omscholing naar een andere functie. We gaan dan ook door met het continu aanvullen van nieuwe modules die aansluiten op de actuele behoeftes. Ben je nog niet bekend met Travel College? Neem dan snel eens een kijkje op www.travelcollege.nl. Aanmelden is gratis en eenvoudig, waarna er een wereld aan kennis voor je opengaat. Waar je interesse ook ligt, er zit altijd wel iets tussen dat je aandacht trekt. We wensen je veel leerplezier!
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.