Alles wordt duurder, hoe ga je ermee om?

01 feb 2023

De gas- en energieprijzen, de benzine maar ook de boodschappen, de kinderopvang en verzekeringen; alles wordt duurder. Wat je ook verdient, iedereen heeft te maken met de stijgende prijzen. Meer overhouden aan het einde van de maand?

financieelfit

Hoe staan we ervoor?

De inflatie is in 2022 flink gestegen. Of de inflatie dit jaar stijgt of daalt is moeilijk te voorspellen. Het Centraal Planbureau (CPB) verwacht dit jaar een daling van 9,9% naar 4,3%. Maar dat is slechts een schatting. Een lagere inflatie betekent helaas geen lagere prijzen want die 4,3% komt bovenop het percentage van vorig jaar. Volgens het CPB worden vooral boodschappen en energie duurder.

Wat kun je er aan doen?

Meer geld overhouden aan het einde van de maand? Wie wilt het niet. Keuzes maken om niet-noodzakelijke uitgaven te schrappen, doen we niet graag. Maar misschien hoeft dat ook niet?

Met de module van de maand februari ‘Financieel Fit: in zes stappen grip op je geld’ krijg je meer grip op je persoonlijke financiën. Financieel coach Monica Helbig geeft je praktische tips en een stappenplan om meer financiële rust voor jezelf te creëren.

Start meteen, log in op Travel College en zoek op ‘Financieel Fit’.

Nog geen account? Geen probleem! Je maakt een nieuw account gratis en binnen 1 minuut aan.

*Alleen voor medewerkers in de reisbranche.

Start nu

Interessant onderwerp?

Na het bekijken van dit webinar heb je toegang tot meerdere webinars in deze leerlijn. Je vindt de volgende webinars in Travel College:

  • Financieel fit voor de toekomst
  • Financieel Fit: schulden aanpakken en voorkomen

Speciaal voor leidinggevenden en HR is er de podcast:

  • Financieel Fit: werknemers met geldzorgen helpen
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.