Geef je digital business skills een boost met maar liefst 3 nieuwe e-learnings!

28 sep 2020

Millennials love technology.jpg

Het is voor ons erg belangrijk dat het aanbod in ons gratis online leersysteem Travel College zo compleet mogelijk is en zo goed mogelijk aansluit bij de behoefte van de reismedewerker. Daarom zijn we erg blij dat we, vanuit onze samenwerking met Thuiswinkel.org, weer 3 nieuwe e-learnings hebben toegevoegd die je helpen om je digital business skills een boost te geven!

Social Media
Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving en is erg goed in te zetten voor je marketing. Maar hoe zorg je ervoor dat social media voor jou werkt? En dat je succesvoller bent dan je concurrent in de reisbranche? In de nieuw toegevoegde e-learning over social media krijg je praktische handvatten waarmee je effectief je social media kan inzetten voor je website. Waar wacht je nog op? Start direct met leren!

Marketplaces
De afgelopen jaren heeft er een grote verschuiving plaatsgevonden in het online koopgedrag van consumenten. We kopen veel vaker onze producten via marketplaces: online platformen waar verkopers hun producten aanbieden zoals Bol.com en Amazon. Maar ook binnen de reisbranche vinden boekingen steeds meer digitaal plaats. En de verwachting is dat vanwege de Corona pandemie, dit alleen maar sneller toeneemt. Maar hoe moet je een marketplace opstarten? En als dat eenmaal is gelukt, hoe zorg je er dan voor dat je verkopen succesvol zijn? Met de nieuwe e-learning Marketplaces krijg je in een uurtje antwoord op alle basisvragen rondom dit onderwerp.

Introductie in Trends en Innovaties
In deze e-learning nemen Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retailing Nyenrode Business Universiteit) je mee door vier megatrends van de e-commercesector die in de nabije toekomst op ons afkomen. Wat zijn de effecten hiervan en welke invloed gaan dit hebben op jouw organisatie? Een interessante e-learning voor iedereen die de trends wilt leren begrijpen!

Samenwerking met Thuiswinkel.org
Nadat Reiswerk eind 2018 het gratis online platform Travel College lanceerde, begon Thuiswinkel.org begin 2019 hun eigen e-Academy. Waar in Travel College de focus ligt bij soft-skills en reisbranche specifieke trainingen, ligt de focus van Thuiswinkel bij het ontwikkelen van e-learnings voor iedereen die belangstelling heeft in e-commerce.
Door de goede samenwerking van ANVR met Thuiswinkel neemt Reiswerk al deze vakinhoudelijke e-learnings over in het aanbod van Travel College. Wel zo handig, want zo kan jij blijven leren op 1 centrale plek. Dus of het nu gaat om het verbeteren van je soft-skills, je travel skills OF je digital business skills, Travel College is voor jou the place to be. De e-learnings zijn op ieder moment en in jouw eigen tempo te volgen.

Meer info: www.travelcollege.nl 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.