Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Geef je ontwikkeling een boost in tijden van Corona

18 mrt 2020

leren werk travelcollege man.jpg

Het Coronavirus is ontzettend vervelend en heeft veel impact op onze dagelijkse werkzaamheden. Reisorganisaties hebben minder werk en vragen werktijdverkorting aan. Daarnaast werken veel mensen verplicht thuis om het risico op besmetting zoveel mogelijk uit de weg te gaan en om kinderen op te vangen nu de scholen dicht zijn. Deze maatregelen komen je inmiddels zeer waarschijnlijk niet onbekend voor en vormen voor iedereen het gesprek van de dag.

Toch willen wij vanuit Reiswerk deze beperkingen graag omzetten in de mogelijkheid om je persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost te geven! Dat kan op het online platform Travel College. Ht leerplatform waar alle medewerkers uit de reisbranche gratis kunnen deelnemen aan bijvoorbeeld online (micro)cursussen en Webinars.

Leren door middel van online cursussen en webinars

Binnen Travel College kun je kiezen uit een tal van online leeroplossingen. Zo zijn er e-learning cursussen, dit zijn interactieve cursussen over een specifiek thema, maar ook webinars, scans en essentials. Daarnaast hebben wij enkele leerlijnen ontwikkeld. Met deze leerlijnen kan je voor een langere periode modules volgen en gerichter werken aan bepaalde thema’s.

Gratis registreren en direct aan de slag

Ben je een medewerker in de reisbranche? Dan kun je na je registratie gratis starten met online leren, waar en wanneer je maar wilt. Na afronding van een e-learning cursus is er de mogelijkheid om een certificaat uit te draaien, die je kunt (laten) toevoegen aan je personeelsdossier!

Waar wacht je nog op: ga direct aan de slag via www.travelcollege.nl.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.