Gratis persoonlijk ontwikkeladvies en online leren

Vanaf 1 december 2020 zijn er weer 50.000 gratis ontwikkeladviesgesprekken beschikbaar, om mensen te helpen zich aan te passen aan de veranderde arbeidsmarkt. En die plekken zijn ontzettend gewild: in de maand augustus registreerden maar liefst 22.000 mensen zich voor een ontwikkeladvies. Voor veel mensen betekent dit een nieuwe blik op de horizon, met waardevolle inzichten rondom hun kansen op de arbeidsmarkt. Weet je al op welke vlakken je je wilt ontwikkelen? Goed nieuws: naast Travel College zijn er nu nog meer online opleiders waar je vanaf nu kosteloos cursussen kunt volgen.
 
Wat kun je verwachten van een persoonlijk ontwikkeladvies?
Wil je jezelf bij- of omscholen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is het gratis ontwikkeltraject een aanrader. Tijdens een aantal gesprekken met je loopbaancoach komen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan bod. Vervolgens maakt hij of zij inzichtelijk waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen en op welke vlakken je je nog kunt ontwikkelen. Ook krijg je hulp bij het kiezen van (bij)scholing en tips bij het vinden van ander werk. Het kan zomaar zijn dat er een wereld voor je opengaat, waarbij je een heel nieuwe toekomst voor je ziet. Wil jij ook graag starten met een gratis loopbaantraject? Kijk dan voor meer informatie op hoewerktnederland.nl.
 
Kosteloos aan de slag met online leren
Heb je al een idee op welke punten je jezelf wilt ontwikkelen? Dan kun je meteen aan de bak. Op ons online leerplatform Travel College vind je een breed aanbod aan cursussen, webinars en essentials. En sinds vandaag (30 november) zijn er nog meer opleiders waar je, dankzij subsidies, gratis cursussen kunt volgen. Met de nieuwe kennis die je opdoet kun je wellicht ander werk doen bij je huidige werkgever. Maar ook kan het een eerste stap zijn om jezelf om te scholen naar een totaal ander beroep. Het enige wat je hoeft te doen, is je eenvoudig te registreren op Travel College, of je aan te melden bij een opleider die subsidie heeft gekregen. Op hoewerktnederland.nl vind je een handige tool waarmee je kunt zoeken in alle gratis leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen. Veel succes!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.