Podcast Masters in Management: Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Grensoverschrijdend gedrag blijft helaas nog steeds veelvuldig in het nieuws terugkomen. Hoewel dit gedrag natuurlijk al veel langer plaats vond, ontstond er veel maatschappelijke ophef over toen het nieuws naar buiten kwam over grensoverschrijdend gedrag bij tv-programma The Voice. Inmiddels raken steeds meer bekende Nederlanders in opspraak, wat er onder andere voor zorgde dat ook Vandaag Inside niet meer op televisie te zien is. Wat veel minder vaak het nieuws haalt is grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Luister daarom naar de podcast van Pauline van Aken over dit onderwerp!

harassment_1125614096.jpg

Als manager van een organisatie heb je een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen voor het behalen van de gestelde targets, maar zeker ook voor de veiligheid van je medewerkers. Zorgen voor een sociaal veilige werkplek hoort daar uiteraard bij. Excessen zoals hierboven beschreven wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.
Pauline van Aken is presentator, media- en communicatietrainer en daarnaast helaas ook ervaringsdeskundige. In deze podcast deelt zij haar visie en geeft tips aan leidinggevenden om te werken aan een veilige werkomgeving. Luister deze podcast en leer wat jij kunt doen om van jouw organisatie een veilige werkomgeving te maken en/of te houden.

Deze podcast maakt onderdeel uit van de leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’ in Travel College. Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown en is nog tot 1 juni 2022 te volgen. Log dus snel in op Travel College of maak meteen een gratis account aan om deze leerlijn nog te kunnen volgen!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, dé online opleider voor professionals.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.