Handleiding voor reisbureaus

15 mei 2020

Banner Website Wk202020 Handleidingreisbureaus 2.jpg

De Nederlandse reissector bereidt zich voor op het moment dat de Nederlandse vakantieganger en de zakelijk reiziger weer op reis kunnen. Maar wel veilig en verantwoord. De reisbranche wil graag van start, dus treft zij maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus voor het moment dat internationaal reizen weer mogelijk is. Al wordt het anders dan we gewend waren. 

Reiswerk heeft in samenwerking met ANVR een handleiding ontwikkeld voor reisbureaus. Het geeft richting aan het veilig werken in reisbureaus tijdens coronatijd. Het bevat een praktische invulling van de RIVM-richtlijnen voor werkgevers, medewerkers en klanten. Deze handleiding is bedoeld om ervoor te zorgen dat een klant op een veilige manier een reisbureau kan bezoeken en om werknemers te helpen om veilig te werken.
 
Deze handleiding voor reisbureaus is onder andere gebaseerd op de handreiking zakelijke dienstverlening dat VNO-NCW en MKB-Nederland hebben gemaakt. De informatie in dit document richt zich tot de ANVR-reisondernemingen en is een momentopname van de situatie van vandaag en zal dan ook regelmatig worden aangepast en aangevuld met nieuwe, relevante informatie.
 
Download Handleiding voor reisbureaus
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.